04 / 05 / 2024

PAGÇEV temiz türkiyem

PAGÇEV temiz türkiyem

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Alman, Ukraynalı, Rus ve İngilizlerin ev almaları ve kiralamaları emlak piyasasını alt üst etti! 

Yabancıya yapılan satışlardan en çok yazlık bölgeler etkileniyor. Yazlık bölgelerde yabancı ev sahipleri, Türklere satış ya da kiralama yapmayı istemiyor. 

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Herşeye zam gelirken yüzler bu haberle güldü!  Bu tarifede artık yüzde 18 KDV ödenmeyecek!

Yüksek enflasyona bağlı olarak yükselen geçim zorluğu, birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam gelmesiyle sonuçlandı. Ev bütçesini ayarlamakta zorlanan vatandaşlar, indirim beklerken bir gider kaleminde yüzde 18 oranında KDV indirimi yapıldı. 

Prefabrik evlere devlet desteği geliyor! Karşılıksız 200 bin TL alacaksınız!

Deprem felaketi sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturanlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşen kişiler prefabrik ev araştırması yapıyor.

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Evlerde elektrik faturalarını düşürecek yakıtı sıfırlayan sistem Türkiye'de

Artan enerji fiyatları nedeniyle hane halkının en önemli gider kalemi haline gelen ısınma ve enerji sorununa çare olacak yeni bir ev konsepti Türkiye'de uygulanmaya başladı. Pasif ev olarak adlandırılan sistemde kalorifer kullanılmıyor.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Ev sahibi TÜFE’nin üzerinde zam yapabilir mi?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Ocak ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki ev sahibi TÜFE’nin üstünde kira talep edebilir mi?

Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza verildi!

Bekar ve erkek olduğu için kendisine ev kiralamayan ev sahibini Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na şikayet eden vatandaş haklı bulundu. Alınan karar göre; "medeni hal" ve "cinsiyet" temelinde ayrımcılık yasağının ihlal edildiğine hükmedildi, ev sahibine ceza verildi.

PAGÇEV temiz türkiyem Haberi

PAGÇEV temiz türkiyem

Bu yılın başında yetki belgesini alarak Türkiye’nin en genç geri dönüşüm işletmesi olan PAGÇEV; Mardin, Çanakkale ve İstanbul’da çevreci miniklerle bir araya geldi. Geri dönüşüm ve temiz çevrenin sağlıklı bir gelecek için önemini vurgulayan PAGÇEV, bilgilendirici eğitimler yaptı. Geri dönüşüm kahramanı HEROP ise etkinlikler boyunca miniklere eşlik etti.



Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nın (PAGEV) Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi olarak çalışmalarını sürdüren PAGÇEV, Türkiye’nin hem doğusunda hem de batısında çeşitli etkinliklere imza attı. Bu kapsamda Mardin, Çanakkale ve İstanbul’da “çevre” için yola çıkan PAGÇEV, öğrencileri hem bilgilendirdi hem de çevre duyarlılığına dikkat çekti. Geri dönüşüm kahramanı HEROP ise etkinliklere katılan tüm öğrenciler ile geri dönüşüm yolculuğunda buluştu.



Doğu’da merkezini Mardin olarak belirleyen PAGÇEV, üç gün boyunca süren etkinlikler çerçevesinde...