15 / 05 / 2024

Palmet Enerji finansman

Palmet Enerji finansman

Palmet Enerji Grubu, yatırımına başlayacağı 283 MVV'lık Eriç Baraj Kompleksi ve Delta Gaz Santralini büyütme projelerinin sermaye finansmanını için 2014 yılında yaklaşık yüzde 20 hissesini halka açmayı planlıyor...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Dünya Bankası, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladığını bildirdi.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Soyak Grubu’na enerji finansmanında birincilik!

Soyak Grubu, GFC Media Grup tarafından organize edilen 2019 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri ödül gecesinde birincilik ödülüne sahip oldu.

A sınıfı Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip ilk konut İstanbul'da tamamlandı!

Türkiye'nin kentsel dönüşüm kapsamında tasarlanan ve 'Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı' (TuREEFF) fonuyla desteklenen, ilk 'A sınıfı Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip konut projesi, İstanbul'da tamamlandı.

EBRD ve EBRD, Akfen Yenilenebilir Enerji'ye ortak oluyor!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Milletlerarası Finansman Kurumunun (IFC), Akfen Yenilenebilir Enerji AŞ'ye ortak olmasına ilişkin Rekabet Kuruluna başvuruldu.

Maltepe'de kentsel dönüşümde enerji verimliliği konuşuldu!

Maltepe Belediyesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “Kentsel Dönüşüm Projelerinde Bina Enerji Verimliliği ve Finansman Modelleri” konulu bir çalıştay düzenlendi.

Şekerbank'tan kentsel dönüşüme enerji verimliliği kredisi!

EBRD'nin Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı'na (TuREEFF) katılan ilk banka olan Şekerbank, program kapsamında kentsel dönüşüm projelerini kredilendirmeye devam ediyor.

TSKB'ye IFC'den 75 milyon dolarlık yenilenebilir enerji kredisi!

Banka, Türkiye genelinde yenilenebilir enerji, kaynak ve enerji verimliliği yatırımlarının finansmanında kullandırılmak üzere 75 milyon dolarlık kredi temin etti.

Kaliteli malzeme binalarda enerji tasarrufunu artırıyor!

'Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı' konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

İnşaatta kaliteli malzeme enerji tasarrufunu artırıyor!

Türkiye İMSAD Anadolu Buluşmaları kapsamında ATO işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Palmet Enerji finansman Haberi

Palmet Enerji finansman
Doğalgaz dağıtımı ve elektrik üretiminde faaliyet yürüten Palmet Enerji Grubu, yatırımına başlayacağı 283 MVV'lık Eriç Baraj Kompleksi ve Delta Gaz Santralini büyütme projelerinin sermaye finansmanını karşılayabilmek için 2014 yılında yaklaşık yüzde 20 hissesini halka açmayı planlıyor. Şirket bu amaçla Garanti Yatırım ve BGC Partners'a yetki verdi. Palmet Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray. "2104'ün başlarından itibaren Palmet Enerjinin halka arzı konusunda çalışmaya başlayacağız. Eğer dünya ve Türkiye piyasaları uygun olursa gerçekleştireceğiz" dedi. Halka arzdan 100 milyon dolar ve üzerinde bir gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirten Samuray, "Enerji şirketlerimizin çatı şirketi olan Palmet Enerjiyi halka arz etmeyi planlıyoruz. Halka arz edeceğimiz şirketin şu anki kayıtlı sermayesi 75 milyon TL. Sermaye artırımı yöntemiyle yaklaşık yüzde 20'lik bir halka arz planlıyoruz....