08 / 07 / 2024

Pamucak

Pamucak

Türkiye'nin en uzun plajlarından biline sahip olan Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk'a, Pamucak'a yabancıların müthiş bir teveccühü var, dedi.

Selçuk halkı 200 bin metrekare yeşil alan kazandı!

Pamucak'ta Selçuk halkı tarafından Tatlısu olarak bilinen bölgedeki köprüden Princess Otel'e kadar olan yolun batısında kalan alan Selçuk Belediyesi'nin imar planlarına yeşil alan olarak kaydedildi...

Bilecik'te 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Yenimahalle, Pamucak mevkiinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 22 milyon 448 bin 47 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hedef Beyt Hotel açıldı!

Pamucak Sahili'nde yer alan Hedef Beyt Hotel Resort&Spa kapılarını misafirlerine açtı. Otelde, Ramazan ayına özel ''7 kal 6 öde'' kampanyası başladı.

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

Selçuk Pamucak Sahili'ne kahvaltı alanı yapılıyor!

İzmir’in Selçuk ilçesinde belediyenin Pamucak Mevkisi’ndeki ikinci etap projesi kapsamında atıl durumdaki teras alanının kahvaltı salonu ve restorana dönüştürülmesi için altyapı çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Sürmeli Efes Oteli'ni Peninsula Grubu satın aldı!

Merkezi Kuşadası'nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli'ni satın aldı.

Peninsula Grubu, Sürmeli Efes Oteli satın aldı!

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.

Peninsula Grup, Sürmeli Efes Otel'i satın aldı!

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.

Efes Antik Kanal Projesi başlıyor!

Efes'in UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine dahil edilmesine bir adım kala, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı önemli bir müjde verdi. Bakıcı, merakla beklenen 'Antik Kanal' projesinin Pamucak Bölgesi'nden başlatacağını açıkladı.

Selçuk arıtma tesisinin yeri belirledi!

Selçuk Belediyesi tarafından Pamucak sahilinde, özellikle oteller bölgesinin en önemli sorunları içinde yer alan arıtma tesisi yapımı için yer seçim çalışması tamamlandı.

Selçuk Pamıcak Sahili'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Selçuk Belediyesi'nin beş yıllık kalkınma planı içerisinde yer alan Pamucak Sahili'ne yatırım programı ile ilgili önemli bir adım atılıyor, yaz gelmeden çalışmalar başlıyor.

Pamucak'a arıtma tesisi müjdesi!

Pamucak'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve beraberindeki heyet, bölgede arıtma tesisinin yapımı için yer seçimi yaparken, İzmir Valisi Mustafa Toprak da bölgeye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

İzmir Pamucak Sahili'ne arıtma tesisi yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının yetkilendireceği şekilde inşa edilecek arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için Pamucak Yolu'nun güneyi ile Antik Kanal arasında kalan arazinin tahsis edilebileceği konusunda ortak karar alındı.

Selçuk Pamucak'a arıtma tesisi yapılacak!

Selçuk'ta köy tüzel kişiliğinden ayrılıp mahalleye dönen bölgelerde Belediye Hizmet Birimleri ve kreş açılıyor. Çamlık ve Havutçulu Mahallesi'nde Hizmet Birimleri törenle açıldı.

Pamucak Haberi

Pamucak


Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, ilçelerinin dünyanın 7 harikasından biri olan Artemis Tapınağı, Efes Antik Kenti, Meryemana Evi, Şirince, Pamucak gibi birçok değere sahip olduğunu söyledi. 


Bakir bir bölge Pamucak'm çok bakir bir alan olduğunu, burada turizm, oteller alanının bulunduğunu, kıyının kullanımıyla ilgili çalışma yaptıklarım dile getiren Bakıcı, "Tabiat Varlıklarım Koruma Kurulundan Pamucak sahiliyle ilgili izin aldık. 


Bu, hükümetimizin ve yerel yönetimlerin ortak çalışması olarak görülebilir. Belediye olarak orada 300 metre arayla büfeler, yürüme platformları, dinlenme alanları oluşturuyoruz. Şimdi ihale, imalat noktasındayız. İzinler almdı. Bu izin Selçuk halkına da bölgeye de hayırlı olsun. Çok daha güzel şeylere imza atacağız" dedi. 


Bakıcı, "Selçuk'a, Pamucak'a yabancıların müthiş bir teveccühü var. Bu teveccüh tabiki bizim yönetim tarzımızdan da, alanın balar olmasından da kaynaklanıyor. 'Biz...