20 / 05 / 2024

Pamukkale Çeltikçi yolu açılış

Pamukkale Çeltikçi yolu açılış

Denizli merkeze bağlı Çektikçi köyü ile Pamukkale beldesi arasındaki 5 kilometrelik bağlantı yolu, yapılan asfaltlamanın ardından trafiğe açıldı. Asfaltlama çalışmasından sonra bölgedeki tarlalar da tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Bankalar bunu yapana her ay karşılıksız 26 bin TL verecek! İşte her ay 26 bin TL kazanmanın yolu...

Bankalar, elinde nakit para bulunduran yatırımcılara çekici fırsatlar sunarak mevduat hesaplarına olan talebi hızla artırıyor. Mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve son derece kârlı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. İşte bir ayda 26 bin Türk Lirası kazanmanın yolu...

TOKİ Pamukkale projesi için yeni tarih az önce açıklandı! 439 konutluk yeni projede son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih az önce belli oldu. İşte Denizli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Çiftçilerden mesaj! 'Destekler artsın, ödemeler nakit yapılsın'

Çiftçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve ekimde ödenmesi öngörülen bu yılın buğday, arpa, yulaf, çavdar ve çeltik için verilecek 11,5 milyar TL değerindeki mazot gübre desteğinin nakit ödenmesini, desteklemenin günün girdi maliyetlerine göre artırılması istiyor.

TOKİ Pamukkale projesi için Eylül 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklm Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi! Tam 439 yeni konut geliyor! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi... Pamukkale'ye tam 439 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 393 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Kaçırmayın!

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika... 393 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Kaçırmayın...

TOKİ Denizli Pamukkale projesini bekleyenler aman dikkat! 497 konut için beklenen tarih resmen geldi! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesini bekleyenler aman dikkat... 497 konut için beklenen tarih resmen geldi...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 439 yeni konut için son dakika müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... 439 yeni konut için son dakika müjdesi...

Pamukkale Çeltikçi yolu açılış Haberi

Pamukkale Çeltikçi yolu açılış


Denizli İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 'KÖYDES' projesi kapsamında merkeze bağlı Çektikçi köyü ve Pamukkale beldesi arasındaki 5 kilometrelik stabilize bağlantı yolu asfaltlandı. Kumlama ve asfalt çalışması tamamlanan Çektikçi köyü ve Pamukkale beldesi arasındaki 5 kilometrelik yol, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve köy muhtarlarının katılımıyla hizmete açıldı. Pamukkale ve Denizli'yi bağlayan en eski yolun Çeltikçi yolu olduğunu hatırlatan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Oklu, "Pamukkale anayolunun açılmasının ardından Çeltikçi tamamen ova yoluna dönüştü. Bölgedeki köy muhtarlarından üç yıl önce bu yolun kumlanmasıyla ilgili talepler gelmeye başladı. Pamukkale turizm yolunun asfaltlanma çalışması sebebiyle Çeltikçi yolunun önemi bir kat daha arttı. İl Genel Meclisi'nin aldığı kararla Çeltikçi yolunda genişletme ve kumlama çalışmaları...