06 / 05 / 2024

Pamukkale yolu yenileme çalışmaları

Pamukkale yolu yenileme çalışmaları

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

Pamukkale yolunda mülk sahibi olduklarını iddia eden 15 kişi yolu kapattı!

Daha önce iki kez plastik kasalarla Pamukkale yolunu kapatan bir grup, karayolunu bu sefer de briketlerle duvar örerek kapattı.

Mülk sahibi olduklarını söyleyen bir grup Pamukkale yolunu trafiğe kapattı!

Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan kara yolu, mülk sahibi olduklarını öne süren bir grup tarafından trafiğe kapatıldı. Yola 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

'Mülk sahibiyiz' diyip Pamukkale'ye girişi kapattılar!

Denizli Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolu, mülk sahibi olduklarını iddia eden bir grup yolu trafiğe kapattı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Trabzon Tanjant Yolu’nda son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki 4.2 kilometrelik kısmında gerçekleştirilmekte olan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mamak Samsun Yolu dönüşümle cazibe merkezi olacak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgülü, Samsun Yolu'nun kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarıyla cazibe merkezi haline geleceğini anlattı. Mamak Belediyesi Samsun Yolu için 132 dönümlük proje hazırladı.

İstanbul Bolluca İhsaniye yolu açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekipleri, Bolluca İhsaniye yolunun asfalt yenileme ve bakım çalışmalarını tamamladı.İhsaniye Yolu için yaklaşık 26 bin ton asfalt, 3 bin 600 metrelik yağmur suyu hattı, 7.140 metre oto korkuluk kullanıldı.

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Pamukkale Develi Mahallesi'nin asfalt yolu açıldı!

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesinin girişinden çıkışına kadar 1,2 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt, kaldırım, yağmur suyu hattı çalışmasını tamamlayarak törenle halkın hizmetine açtı. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri yolda yürüyüş yaptı.

Pamukkale UNESCO'ya nasıl girdi?

Barış Manço aramızdan ayrılalı 16 yıl oldu. Barış Manço'nun "Dere Tepe Türkiye" programıyla yolu Denizli'ye de düşmüştü. Barış Manço, UNESCO'nun dikkatini Pamukkale'ye çevirmiş ve Pamukkale Koruma Amaçlı İmar Planı'nın fitilini ateşlemişti.

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

Van Gölü Ekspresi 5 ay sonra yeniden seferlere başladı!

Tatvan-Muş-Bingöl-Ankara arası tren seferleri, beş ay aradan sonra yeniden başladı. Tatvan-Muş-Bingöl (Kale)-Genç-Elazığ-Malatya-Sivas ve Kayseri güzergâhından Ankara’ya sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Muş-Tatvan arasındaki demir yolu yenileme çalışmaları

İskenderun Denizciler yolu yenileme çalışmaları başlatıldı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilitli parke taşı ile sokak ve caddeleri trafiğe hazır hale getiriyor.

Pamukkale yolu yenileme çalışmaları Haberi

Pamukkale yolu yenileme çalışmaları


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, inşaatı devam eden Pamukkale yolunda yaptığı incelemeler sırasında, "Burada özellikle yol kenarlarında eksik olan kısımlarla ilgili bir çalışma yaptık. Esas çalışma ise Pamukkale Kuzey Kapısı'ndan Karahayıt'ın giriş noktasına kadar olan kısımla ilgili. Bu yol bordür şeklinde yapılacak" dedi. 


İnceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı. Vali Demir, Denizli'den Karahayıt'ın içine kadar olan alandaki yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaptıklarını kaydetti.


Yeni...