10 / 05 / 2024

panjur güneşten korunma sistemleri

panjur güneşten korunma sistemleri

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi. Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörlerinin en önemli ihtisas fuarlarından R+T Stuttgart’ın basın konferansına 130 ülkeden gazeteci katıldı.

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Güne zinde başlamak için kahve içenler, bu kahve makinesi ile zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı? İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi! O güne kadar bekleyin! Bakmayan bin pişman

Altın fiyatlarındaki sert düşüş karşısında yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt ararken İslam Memiş'ten net yanıt geldi. Memiş, o güne kadar bekleyin diyerek yatırımcıları uyardı. Bakmayan bin pişman olur...

Güneş ışınları geleceğin enerjisine olacak! Türk girişimci tasarladı!

Elektrik olmayan tarım arazilerinde kurulan sistem ile güneşten elde edilen enerji ile arazilerin sulanması sağlanmakta. İşte detaylar…

Güneş kreminin etiket fiyatı 400 lirayı buldu! Marketler çalınmasın diye tedbir aldı

Yazın tatilcilerin güneşlenirken güneşten korunmak için çokça kullandığı güneş kremi bu sene cüzdanları yakacak. Geçen sene 80 ile 150 lira arasında satılan ürünlerin fiyatı bu sene 400 lirayı buldu. Marketler ürünlerin çalınmasını engellemek için tedbir aldı.

Apartman, site, villa çatılarında güneş doğacak! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güneşten elektrik üretimi kapasite sınırını 10 kW’den 25 kW’ye çıkardı. Apartman, site, villa gibi alanlarda vergi, gümrük ve 4. bölge teşviğiyle üretimin yaygınlaştırılmasının önü açıldı.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Dolar 7.93, euro 9.31'den güne başladı!

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 7.9310'dan işlem görüyor. Euro/TL 9.3170'ten, sterlin/TL 10.2385'ten satılıyor.

İngiltere 10 ayda, güneşten Türkiye’nin yüzde 40’ı kadar enerji üretti!

Güneşin en kıt olduğu ülkeler arasında yer alan İngiltere’nin bu yılın ilk 10 ayında güneş enerjisinden elde ettiği güç, Türkiye’nin bu yıl içinde çok sayıda yatırım yapmasına karşın toplam güneş enerji gücünün yüzde 40’ına denk geliyor.

Güneş Enerji Santrali üretime hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Güneş Enerji Santrali"nin üretime hazır hale geldi. Yıllık 2 milyon 700 bin kilovatsaat elektrik üretecek tesisle Türkiye'de ilk kez tarımsal sulama birliklerinin elektrik ihtiyacı güneşten karşılanacak.

panjur güneşten korunma sistemleri Haberi

panjur güneşten korunma sistemleri

Messe Stuttgart bünyesinde gerçekleştirilen güneşten koruma sistemleri, panjur ve kapı sektörünün nabzını tutan R+T Stuttgart fuarının uluslararası basın konferansı 16 Ekim 2014 tarihinde, İstanbul Harbiye Hilton Oteli’nde yapıldı. 130 ülkeden basın mensubunun katılım gösterdiği özel etkinliğin ana sponsorluğunu gölge sistemleri sektöründe Türkiye lideri olan Palmiye üstlendi.


Uluslararası basın toplantısında gazetecilerin yanı sıra sektörün kanaat önderleri bir araya geldi. Stor Panjur ve Gölgelik Sanayicileri Federal Birliği Başkanı Georg Nüssgens, BVT – Kapı- Geçiş Sistemleri Birliği Başkanı Dr. Claus Schwenzer, Teknik Tekstil-Stor Panjur-Gölgelik Sanayicileri Birliği Başkanı Oliver Hopert, Ift Rosenheim Pencere Teknolojileri Kurumu Müdürü Prof. Ulrich Sieberath, European Solar-Shading Organization Başkanı Peter Winters konuşmacı olarak katılım gösterdi. Basın Konferansından sonra boğazda tekne gezisi düzenlendi. Suada’da yapılan kokteyl sonrasında R+T fuarı’nın 50’nci yıl...