04 / 05 / 2024

Panoramik Asansör 2014

Panoramik Asansör 2014

Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi Yat Limanı'na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Sarılar İnşaat şirketi tarafından yapılan asansörün çelik konstrüksiyonu, asansör ünitesi tamamlanan asansör projesinin açılışı için

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

Şişli'deki asansör kazası davası başladı!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 25 sanığın yargılandığı dava haricinde, haklarında dava açılan 6 eski TOKİ çalışanının yargı süreci başladı.

Kleemann'dan panoramik asansör modelleri!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Asansör Yönetmeliği Taslağı yayımlandı!

29 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazete'de Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği mevzuatına uyum çerçevesinde (2014/33/AB) Asansör Yönetmeliği taslağı yayımlandı...

Kleemann MaisonLift panoramik asansör sistemi üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara 'panoramik' çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde asansör modelleri panoramik camdan üretiliyor.

Kleemann ‘panoramik’ asansör üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara ‘panoramik’ çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde modeller panoramik camdan üretiliyor. İşte ayrıntılar...

Kleemann,Panoramik asansör sistemi tasarladı!

Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek hizmet, kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine canlılık ve yenilik getirdi.

Kleemann asansör sistemlerine yenilik getiriyor!

Dünyaca ünlü asansör markası Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine yenilik getiriyor. Otel, villa, alışveriş merkezi vb. bütün binalara özel çözümler sunan MaisonLift, yolcuların manzarayı görebilmelerini sağlayan panoramik tasarımlar üretiyor.

Vektör Asansör 2014'te yüzde 20 büyüdü!

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor..

Akademik Asansör iflas etti!

Antalya'da yer alan Akademik Asansör ve Yürüyen Merdiven San. ve Tic. A.Ş. iflas etti. İflas kararı kesinleştiğinden ikinci alacaklılar toplantısı 5 Aralık 2014 Cuma günü saat 14:00'da yapılacak.

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Panoramik Asansör 2014 Haberi

Panoramik Asansör 2014


Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi Yat Limanı'na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Sarılar İnşaat şirketi tarafından yapılan asansörün çelik konstrüksiyonu, asansör ünitesi tamamlanan asansör projesinin son aşaması olan çevre düzenlemesi de biterken açılış için geri sayım başladı. Açılışın Ramazan ayı içinde gerçekleştirileceği öğrenilirken, asansör merak eden vatandaşlar tarafından şu sıralar değerlendiriliyor. 


20 kişi taşıma kapasiteli asansörün inşaatında gecikme yaşandığı bilinirken, Yat limanına iniş-çıkışları kolaylaştıracak asansörün Kaleiçi, Yat Limanı, Cumhuriyet Meydanı turistik bir cazibe merkezi haline getirecek köprü vazifesi göreceği tahmin ediliyor. 2009 yılının başında onaylanan koruma amaçlı Yat Limanı ve Kaleiçi projesinin bir devamı niteliğinde olan asansörün yüksekliğinin 37 metre olduğu ve toplamda 1 milyon 670 bin liraya mal olduğu öğrenildi. 



Antalya...