04 / 05 / 2024

Panoramik Asansör antalya

Panoramik Asansör antalya

Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi Yat Limanı'na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Sarılar İnşaat şirketi tarafından yapılan asansörün çelik konstrüksiyonu, asansör ünitesi tamamlanan asansör projesinin açılışı için

Antalya Dostlar Sitesi’nin asansör beyin kartlarına haciz!

Antalya'da iki bloğu bulunan sitenin asansörlerine ait beyin kartları, 352 bin TL'lik borç nedeniyle haczedildi. Yaklaşık 25 gündür asansör kullanamadıklarını söyleyen apartman sakinleri, işlemin iptali için dava açtı.

Kleemann'dan panoramik asansör modelleri!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Kleemann MaisonLift panoramik asansör sistemi üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara 'panoramik' çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde asansör modelleri panoramik camdan üretiliyor.

Kleemann ‘panoramik’ asansör üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara ‘panoramik’ çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde modeller panoramik camdan üretiliyor. İşte ayrıntılar...

Kleemann,Panoramik asansör sistemi tasarladı!

Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek hizmet, kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine canlılık ve yenilik getirdi.

Kleemann asansör sistemlerine yenilik getiriyor!

Dünyaca ünlü asansör markası Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine yenilik getiriyor. Otel, villa, alışveriş merkezi vb. bütün binalara özel çözümler sunan MaisonLift, yolcuların manzarayı görebilmelerini sağlayan panoramik tasarımlar üretiyor.

Akademik Asansör iflas etti!

Antalya'da yer alan Akademik Asansör ve Yürüyen Merdiven San. ve Tic. A.Ş. iflas etti. İflas kararı kesinleştiğinden ikinci alacaklılar toplantısı 5 Aralık 2014 Cuma günü saat 14:00'da yapılacak.

Asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı!

İSTANBUL'DA 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı. Murat Ustanın ailesi. Mecidiyeköy'deki inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul'den 820 bin lira istiyor...

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Panoramik Asansör antalya Haberi

Panoramik Asansör antalya


Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi Yat Limanı'na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Sarılar İnşaat şirketi tarafından yapılan asansörün çelik konstrüksiyonu, asansör ünitesi tamamlanan asansör projesinin son aşaması olan çevre düzenlemesi de biterken açılış için geri sayım başladı. Açılışın Ramazan ayı içinde gerçekleştirileceği öğrenilirken, asansör merak eden vatandaşlar tarafından şu sıralar değerlendiriliyor. 


20 kişi taşıma kapasiteli asansörün inşaatında gecikme yaşandığı bilinirken, Yat limanına iniş-çıkışları kolaylaştıracak asansörün Kaleiçi, Yat Limanı, Cumhuriyet Meydanı turistik bir cazibe merkezi haline getirecek köprü vazifesi göreceği tahmin ediliyor. 2009 yılının başında onaylanan koruma amaçlı Yat Limanı ve Kaleiçi projesinin bir devamı niteliğinde olan asansörün yüksekliğinin 37 metre olduğu ve toplamda 1 milyon 670 bin liraya mal olduğu öğrenildi. 



Antalya...