28 / 04 / 2024

Park Avenue satılık daireler

Park Avenue satılık daireler

YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, tanıtım toplantısında, ticari hayatlarında birçok önemli projeye imza attıklarını belirterek, çok az projede Park Avenue'deki kadar heyecan duyduklarını söyledi.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Muscari Park Resort satılık!

MAS Şirketler Grubu imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen proje 108 konuttan meydana geliyor. Muscari Park Resort satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Queen Central Park Bomonti satılık daire fiyatları!

İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde konumlandırılan Queen Central Park Bomonti projesi 1.080 bağımsız birimden meydana geliyor. Queen Central Park Bomonti satılık daire fiyatları 570 bin liradan başlayarak değişiyor.

Esenyurt Onur Park Life satılık!

Esenyurt Onur Park Life satılık 2+1'lerin fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Onur Park Life İstanbul projesinde birinci etaptaki daireler Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek...

Veliefendi Central Park İstanbul satılık!

Veliefendi Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Bakırköy'de inşa edilecek projede 1.200'ün üzerinde konut yer alacak.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Beyaz Park Topkapı satılık ev fiyatları!

İstanbul Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı bölgesinde hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı satılık ev fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyaz Park Topkapı satılık daire fiyatları!

Beyaz İnşaat tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı 15 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Beyaz Park Topkapı satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Park Avenue satılık daireler Haberi

Park Avenue satılık daireler



Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde YDA İnşaat tarafından yapılacak bin 855 konutluk Park Avenue projesi basına tanıtıldı. 


YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, tanıtım toplantısında, ticari hayatlarında birçok önemli projeye imza attıklarını belirterek, çok az projede Park Avenue'deki kadar heyecan duyduklarını söyledi. Projeyi çok önemsediklerini dile getiren Arslan, "Gerek Ankara'da gerekse konut sektöründe çıtayı çok üst seviyelere çıkardığımıza inanıyoruz" dedi. 


Projede öncelikli olarak kadınları düşündüklerini anlatan Arslan, kadınların boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için hobi merkezleri tasarladıklarını ifade etti. Çocuklara da ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Arslan, "Biz çocukluğumuzda daha şanslıydık. 

En azından toprağa temas ederek büyüdük. Şimdiki çocuklar bilgisayarın başında vakitlerini geçiriyorlar. 


Biz çocukların tekrar toprağa temas edebilmeleri için birçok olanak sağladık. Bunun için proje alanında buz pateni pistleri tasarladık ve macera parkurları dizayn ettik"...