27 / 04 / 2024

park bosphorus altın kaplamalı başkanlık süiti

park bosphorus altın kaplamalı başkanlık süiti

82 yıllık Park Otel'i satın alarak 300 milyon dolarlık yatırım yapan CVK Group, Park Bosphorus Otel'i hizmete açtı. Devlet başkanlarını ağırlamaya hazırlanan Başkanlık Süiti'nin gecelik fiyatı 20-30 bin Euro..

Kahramanmaraş Altın Şehir projesinin inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ta Altın Şehir projesinin inşaatına başlandı. 38 bin metrekare arsa üzerine kurulacak Altın Şehir, kaplı oto parkı hariç toplamda 5 kat ve yaklaşık 107 bin metrekare kapalı alanda, 400 iş yeri ile hizmet verecek.

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı yarın!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı 27 Ağustos'ta!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Bursa Altınşehir Parkı açıldı!

Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı...

Trabzon'un yeni gözdesi: Galanima Altın Park Konutları

Yılmaz Mekanik İnşaat tarafından Trabzon'da 20 milyon TL yatırımla inşa edilen Galanima Altın Park Konutları 25 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Projede 112 konut bulunuyor.

Park Bosphorus Hotel İstanbul'un Yıldız Oteli oldu!

Yıl içinde yüzde 90'ı aşan doluluk oranıyla hizmet veren Park Bosphorus Hotel; Ortadoğu'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, Rusya'dan Avrupa ülkelerine kadar dünyanın her bölgesinden misafir ağırladı.

Kuyaş Gayrimenkul Kuyumcukent ile Yenibosna'yı altın merkezi yaptı!

Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park gibi projelerle gayrimenkul sektörüne güçlü bir giriş yapan, Kapalıçarşı’yı Kuyumcukent’te toplayan Kuyaş Gayrimenkul, şimdi de Yenibosna’da altın merkezi yaparak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Anadolupark360.com'a ABD´den altın ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünce hazırlanan www.anadolupark360.com web sitesi, New York da açıklanan 2014 Davey Awards´da "Turizm" kategorisinde "Altın Ödül" kazandı.

Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli oldu!

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor...

Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor!

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor

Ev konforu isteyenlere; Park Bosphorus Hotel!

120 yıllık Osmanlı Hariciye Konağı ile 82 yıllık Tarihi Park Otel’in yeni yüzü olan CVK Hotels & Resort bünyesindeki Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor...

park bosphorus altın kaplamalı başkanlık süiti Haberi

park bosphorus altın kaplamalı başkanlık süiti

82 yıllık Park Otel'i satın alarak 300 milyon dolarlık yatırım yapan CVK Group, Park Bosphorus Otel'i hizmete açtı. 60 tanesi 1 + 1 ile 5 + 1 arasında değişen exclusive süitler olmak üzere toplam 618 odadan oluşan otelde, 4 bin 500 metrekarelik Türkiye'nin en büyük terası bulunuyor. CVK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Çevik, tarihte birçok devlet başkanını ağırlayan Park Otel'de "Başkanlık Süiti" inşa ettiklerini ve şimdiden pek çok devlet başkanı ile görüşme sağlandığını belirtti. 360 ton kurşun geçirmez camın kullanıldığı başkanlık süitinde, bulunan musluklar 22 ayar altından üretildi. Otelin üçüncü katma konumlandırılan süitinte sinema odası, SPA, mutfak, soyunma odaları, piyano odası, salon ve yatak odası var. Normal konukların da konaklayabileceği odanın gecelik fiyatı ise 20 ile 30 bin...