02 / 05 / 2024

P/Art Time Decoration büyüme

P/Art Time Decoration büyüme

Kurumsal dekorasyon konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan P/Art Time Decoration, büyüme kararı aldı. Çanakkale merkezli şirket, gelen talepler üzerine özellikle Akdeniz ve Ege'de yeni ofisler açacak.

Ev alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Rakam rakam hesaplandı! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı olarak elde ettikleri bu gelirler kapsamında vergi ödüyor. Peki değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? İstisnalar var mı? İşte ayrıntılar...

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Tüp fiyatlarında tarihi artış! Artık altından değerli! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz'dan son durum ne?

Tüp gaz fiyatlarında yeni bir artış yaşandı ve son zam rekor bir seviyeye ulaştı! Doğalgaz doldurma gazları için son fiyat bilgisi açıklandı. Peki, son zammın detayları neler? Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın güncel tüp fiyatlarına dair en yeni bilgiler şöyle...

Asgari ücret ve emekli maaşlarına Temmuz'da ara zamla ilgili sürpriz açıklama! Miktarı hesaplayıp artışı duyurdu

Asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz ayında yapılacağı ifade edilen ara zamlarla ilgili geri sayım süreci devam ediyor. 4 Temmuz'da açıklanacak Haziran ayı enflasyon oranlarıyla birlikte maaşlara artışın nasıl yapılacağı belli olacak.

Kanal İstanbul deprem riskini artırır mı?

Türkiye'nin gündemi deprem... En çok tartışılan Kanal İstanbul da deprem ile birlikte yeniden gündeme geldi. Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Kanal İstanbul'un deprem riskinin artırıp artırmayacağını anlattı...

Konutta ikinci el hareketliliği!

İstanbul Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Nizamettin Aşa, "Bundan birkaç ay önce alım kararını öteleyenler ikinci elde düşen fiyatları görüp artık fırsata çevirmek istiyor." dedi..

Art Time Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Time Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Davutoğlu ve Uğur Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Galatasaray Riva'yla sermaye artırıp artıya geçecek!

Galatasaray Riva’dan gelen para ile sermaye artırımına gidip 521 milyon ekside olan özkaynağı artırmak için SPK'ya başvuru aşamasında.

P/Art Time Decoration, Akdeniz ve Ege'de ofis açacak!

Kurumsal dekorasyon konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan P/Art Time Decoration, büyüme kararı aldı. Çanakkale merkezli şirket, gelen talepler üzerine özellikle Akdeniz ve Ege'de yeni ofisler açacak.

Çöp vergisi hesaplama 2016!

1 Mart'ta başlayan çöp vergisi ödeme dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Buna göre son 21 gün içerisinde hala ödeme yapmamış mükelleflerin ödemelerini yapmaları şart.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı Miniatürk'e uzatılacak!

Haliç sadece denizden değil, artık havadan da geçebilecek. İstanbul'un nostaljik mekanlarından olan Eyüp Pierre Loti tepesindeki teleferiğin hattı genişletiliyor. Mayıs ayında başlanacak projenin 420 gün sürmesi planlanıyor.

Konuta yatırım yapıp kiraya verenler konut fiyatını kaç yılda geri kazanır?

IMF’nin araştırmasına göre Türkiye’de satılık konutların fiyat artışı kira artışının yüzde 42 üzerinde. İstanbul bölge bölge incelendiğinde konuta yatırım yapıp kiraya verenlerin parasını ortalama 21 yılda geri alabildiği görülüyor.

İzbeton'un Pınarbaşı'nda mıcır tesisi kurması tartışma yarattı!

İZBETON’un Pınarbaşı’nda bir taş ocağının ruhsatını kiralayıp mıcır tesisi kurması sektör temsilcileri arasında tartışma yarattı. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş işletmenin nakliye maliyetini artıracağını savundu.

P/Art Time Decoration büyüme Haberi

P/Art Time Decoration büyüme

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sergilenen birlik ve beraberlik, ekonominin gücüne güç katıyor. Kurumsal dekorasyonda farklı bir bakış açısı yakalayan P/Art Time Decoration da olumsuzluklardan etkilenmeden yoluna devam ettiğinin sinyallerini, yeni açılacak ofislerinin müjdesiyle verdi.


P/Art Time Decoration’un kurucusu dekoratör Pınar Ünal Taşar, yaptığı açıklamada darbe girişimini kınayarak; “Ülkemizin ekonomisinden, birlik ve beraberliğinden hiç şüphe etmedik. Herhangi bir olumsuzlukla da karşılaşmadık. Olumlu gelişmeler sürekliliğini koruyor. İş dünyasındaki ve ekonomimizdeki bu pozitif yaklaşım bizi mutlu ediyor. Uzun vadeli ve güven esaslı yatırımlarımızla yola devam ediyoruz. İşimizin başındayız. Daha da güçlenerek projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.


2009 yılından bu yana Çanakkale’de kurumsal dekorasyon ve sanat konusundaki uzmanlığına istikrarlı çizgisi ile devam eden P/Art Time Decoration'un atılımlarının ilk ayağının İzmir’de olacağını söyleyen Taşar, Çanakkale’deki...