Paşa Döner istanbul Haberi
Dönersan Döner Gıda A.Ş.'nin markası Paşa Döner, bu yıl cirosunu katlamayı amaçlıyor.
Takvim'de yer alan habere göre; 3 bin metrekare kapalı alanda günlük 15 ton, yıllık yaklaşık 4 bin 500 ton üretim yapan, 2'si konsept 160'ı franchise olmak üzere 162 şubesinde bin 500'ün üzerinde kişinin istihdam etmesine katkı sağlayan Paşa Döner, bu yıl şube sayısını yüzde 25 yükselrerek 200'e çıkarmayı ve 100 milyon liranın üzerinde satış hacmini planlıyor.
Önümüzdeki dönemde ihracatın da gündemlerinde yer aldığını sözlerine ekleyen Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan, şu ifadeleri kullandı: "3 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan tesise sahibiz. İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında bin 500 metrekare - 40, -18 ve 0 lojistik depolama alanımızla Türkiye genelinde 160'ın üzerinde farklı noktaya ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Sadece...