05 / 05 / 2024

Paşa Şehircilik Bakırköy projesi

Paşa Şehircilik Bakırköy projesi

Paşa İş Merkezi projesi Bakırköy İncirli'de Vita Sitesi yerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Paşa Şehircilik'in hayata geçirdiği Paşa İş Merkezi projesi lokasyon açısından merkezi konumda yer alıyor...

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Milli Emlak Bakırköy'de 100 metrekarelik konut satıyor! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Bakırköy Mizah Müzesi açıldı!

Bakırköy Belediyesi tarafından inşa ettirilen Mizah Müzesi vatandaşların hizmetine açıldı...

Paşa Şehircilik Bakırköy projesi Haberi

Paşa Şehircilik Bakırköy projesi


Paşa Şehircilik İstanbul Bakırköy'de İncirli Caddesi üzerinde yer alan 3 bloklu Vita Sitesi'ni yıkıp, yerine Paşa İş Merkezi projesini inşa ediyor. Paşa İş Merkezi projesi ofis/konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


Toplamda 2 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip Paşa İş Merkezi projesin İncirli Caddesi üzerinde Baazen Tantuni'nin yanında yer alıyor. Proje E-5'e, kaymakamlığa, adliye sarayına, devlet hastanesine ve merkezi noktalara çok yakın konumda yükseliyor.


Paşa İş Merkezi projesinde dükkanların alanları 550 metrekare. 2+1 ultra lüks ofis-konut daire tipinden oluşan Paşa İş Merkezi'nde 12 adet 115 metrekarelik 2+1 bulunuyor. Projenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.




Tel: 0212 266 72 87

Web: http://pasasehircilik.com/

Gülcihan...