06 / 05 / 2024

Paşafırını istanbul

Paşafırını istanbul

Börek, kurabiye ve pasta gibi unlu mamulleriyle ‘katkısız’ lezzetin adresi Paşafırını, Maslak Orjin İş Merkezi ve Bulvar 216 AVM’de açtığı iki yeni şubesiyle mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

İstanbul’un Mayıs ayı zam şampiyonu patates oldu! 242 ürünün 141'ine zam geldi!

İTO verilerine göre, İstanbul'da Mayıs ayında önceki aya göre fiyatı en çok yükselen ürün patates olarak belirlenirken, en çok düşüş sivri biberde kaydedildi. 

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Vestel AF-8785 G 78 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL, teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda aynı ısıda pişirilmesini sağlıyor. Peki Buharlı pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? 

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın, şef gibi pişir teknolojisiyle Türk ve Dünya mutfağına ait 150'den fazla tarife ulaşmanızı ve yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın en uygun fiyata nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Dört tepsi dört yemek teknolojisine sahip vestel ankastre fırın bir tuşla çeşitli yemekler yapma kolaylığı sunuyor.

İstanbul’da Aralık ayında astronomik zamlanan ürün bakın ne oldu?  Bir ayda tam yüzde 47 zamlandı!

İstanbul Ticaret Odası’nın Aralık ayında perakende ürün fiyatlarındaki artışa ilişkin açıkladığı veriler ilginç sonuçları ortaya koydu. İstanbul’da aralık ayında hangi ürüne ne kadar zam geldi? En fazla zam gören ürün hangisi?  İşte detaylar…

BİM'de bir ürün sadece 59 TL'den satışa çıkarılacak, işte tarihi! En çok ev hanımları dikkat

Vatandaşlar indirimleri anbean takip ediyor. BİM, indirimli ürün almak isteyen vatandaşlar için dikkat çeken bir bilgilendirme yaptı. Buna göre Cuma günü BİM'de Paşabahçe 6’lı Diamond Su Bardağı 59 TL'den satılacak.

Paşafırını istanbul Haberi

Paşafırını istanbul

Börek, kurabiye ve pasta gibi unlu mamulleriyle ‘katkısız’ lezzetin adresi Paşafırını, Maslak Orjin İş Merkezi ve Bulvar 216 AVM’de açtığı iki yeni şubesiyle mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Katkısız ve günlük ürünleriyle 2009 yılından bu yana hizmet veren Paşafırını, İstanbul’da 10 olan şube sayısını 12’ye çıkardı. 2015 yılı Ocak ayı içerisinde Maslak’taki Orjin İş Merkezi ve Batı Ataşehir’deki Bulvar 216 AVM’de açtığı şubeleriyle Paşafırını, birbirinden lezzetli ürünlerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.

11. şubesini Maslak Orjin İş Merkezi’nde açan Paşafırını, şubede tüm ürünlerinin yanı sıra viyana menşeili yüzde 100 Arabica çekirdeklerden çekilen kahve menüsü ve şirketlerin kurumsal ihtiyaçlarına özel ürünleriyle de hizmet veriyor. Paşafırını, Bulvar 216 AVM’de açtığı Anadolu yakasındaki ikinci şubesiyle AVM ziyaretçilerinin yanı sıra hem konutlara hem de iş yerlerine hizmet...