03 / 05 / 2024

Paşakent Projesi

Paşakent Projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet caddesi ve Bamyasuyu'nda "Kentsel Dönüşüm" projeleri çerçevesinde başlattığı yıkım çalışmaları sürüyor. Eski sanayi bölgesinde de TOKİ ile 'Paşakent Projesi' hayata geçirilecek.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TİKa, Bosna Hersek'teki Elçi İbrahim Paşa Medresesi'ni restore ediyor!

Bosna Hersek Travnik'te yer alan Elçi İbrahim Paşa Medresesi'nin orijinalindeki minareler, TİKA tarafından yürütülen restorasyon projesi ile 101 yıl sonra yeniden hayata geçirilecek...

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Sinpaş Paşaköy telefon!

Sinpaş GYO yeni projesi için hazırlıklara başladı. Sinpaş Paşaköy telefon numarası haberimizde yer alıyor. İşte proje hakkında bilgiler...

Paşakent Projesi Haberi

Paşakent Projesi

Bakanlar Kurulu'nun "acele kamulaştırma" kararından dolayı oluşabilecek hukuki sorunları kolayca aşmayı planlayan Belediye yetkilileri, geçtiğimiz günlerde eski sanayi bölgesi esnafıyla bir toplantı yaptı. 


Bu arada Kobani'den yaşanan göç nedeniyle bazı araçların Suruç'a yönlendirilmesi kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmaları olumsuz etkiledi. 


Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde eski sanayi bölgesinde TOKİ ile birlikte 'Paşakent Projesi'ni hayata geçirecek. Birinci etap proje için ne zaman temel atma töreni düzenleneceği henüz belli değil. 


42 hektarlık alanı kapsayan proje için geçtiğimiz yıl 250 milyon liralık bir maliyet çıkarılmıştı. 1 etap proje alanında toplam 88 konutun bulunacağı öğrenildi. 


1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı uygulamalarının yapıldığı proje alanında toplam 715 nitelikli konut, AVM ve bağımsız bölümlerden oluşan 590 işyeri, ofis ve dükkan yer alacak. 73 ile 74 adet de ayrıca...