20 / 05 / 2024

paşamandıra imar

paşamandıra imar

İstanbul Beykoz İcra Müdürlüğü, Beykoz Paşamandıra Köyü, Değirmendere Mevkii, Dereevleri'nde bulunan villayı 335 bin 28 TL tahmini bedel ile satışa çıkardı...

Şehir Plancısı Buğra Gökce'den yeni imar affı tepkisi: Kabul edilemez! 

Bugün aktarılan bilgilere göre, yeni bir imar affı Meclis gündemine geldi. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından bunun kabul edilemez olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Buğra Gökce'den imar barışı açıklaması: Karşı duracağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, imar barışı ve deprem riski ile ilgili X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte Gökce'nin o açıklaması...

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

Sancaktepe Samandıra Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi, Samandıra (Eyüpsultan) Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Samandıra 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Eyüpsultan (Samandıra) Mahallesi, 1860, 1861, 1862 Parseller ve 1857 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Avcılar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, EÜAŞ Boru Hattı Platform ve Şamandıra Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

Vakfa tahsis edilen arazide imar krizi!

Kadir Topbaş’ın yönetimindeki vakfa 2016’da eğitim amaçlı tahsis edilen İBB arazisinin iptal edilen imar planlarını yeni İBB yönetimi “hizmet, sağlık, kreş” olarak değiştirdi. AKP-MHP grubu ise “eğitim” şeklinde planladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vetosuna rağmen karar değişmedi.

paşamandıra imar Haberi

paşamandıra imar

VERİLEN İLANA GÖRE;

İSTANBUL BEYKOZ İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN
TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI

Dosya No: 2010 -769 Ta.

Bir borçtan dolayı hacizli bulunan, Tapu Kaydı: Beykoz Topu Sicil Müdürlüğü'nün 18.02.2010 tarih 386 sayılı yazıları eki tapu kaydı suretinde belirtildiği gibi İstanbul ili Beykoz ilçesi Paşamandıra köyü, Değirmendere mevkii, 31 Parsel Sayılı 8600 M2 miktarındaki tarlanın 2/24 hissesi borçlu adına kayıtlıdır.

Özellikleri: Satışa konu olan taşınmaz Beykoz İlçesi Paşamandıra Köyü, Değirmendere Mevkii, 31 Parsel sayılı yer içerisinde kalan Dereevleri adlı 3 Adet villadan 51 kapı nolu olan villadır. Dereevleri Paşamandıra köyü, Değirmendere mevkiinde Paşamandıra Caddesi yolundan 50 metre kadar içerde etrafı çevrili kapıda bekçi bulunan düz konumdadır. 51 kapı nolu villa zemin kat 1. normal kat...