01 / 05 / 2024

pasifik okyanusu güneyi Soloman Adaları

pasifik okyanusu güneyi Soloman Adaları

Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Solomon Adaları'nda 7.5 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği bildirildi. 7.5'lik ikinci depremin, Makira Adası’ndaki Kira Kira kasabasının 114 kilometre güneyinde olduğu belirtildi...

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Ev sahibi ile kiracı krizinde 1 saatte sonuçlanacak davalar neyi bekliyor? Çözüm önerisi geldi!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki tahliye davalarının uzaması sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki ev sahibi ile kiracı krizinde 1 saatte sonuçlanacak davalar neyi bekliyor? Dava süresini kısaltacak öneri geldi. 

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Esenyurt 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Esenyurt ilçesi, Tem Güneyi 1. Etap Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level Göktürk projesi satışa çıktı. Peki Next Level Göktürk projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Bakırköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Demiryolu Kuzeyi ve Güneyi 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

pasifik okyanusu güneyi Soloman Adaları Haberi

pasifik okyanusu güneyi Soloman Adaları


Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Solomon Adaları'nda 7.5 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği bildirildi.


7.6 büyüklüğündeki ilk depremin ardından yaşanan 7.5'lik ikinci depremin, Makira Adası’ndaki Kira Kira kasabasının 114 kilometre güneyinde olduğu belirtildi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden yapılan açıklamada, depremin yerin 35 kilometre derinliğinde olduğunu açıkladı.


Tsunami Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, depremlerin tsunami etkisi yaratıp yaratmayacağının net olmadığı ancak Solomon Adaları, Vanuatu ve Papua Yeni Gine’nin hazırlıklı olmaları için tsunami uyarısı yapıldığı kaydedildi.


Depremde herhangi bir can ve mal kaybı olup olmadığı yönünde henüz açıklama...