29 / 04 / 2024

Patronlar Okulu bu haftaki konuğu kim

Patronlar Okulu bu haftaki konuğu kim

42 Maslak'ta düzenlenen “Patronlar Okulu” toplantıları iş dünyasının önemli simaların katılımlarıyla 13 Ağustos-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinliğin bu haftaki konuşmacısı MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan oldu

Bu kez patronlar konuştu: Asgari ücret 10 bin lira olmalı!

Asgari ücret zammı için geri sayım devam ederken gözler 7 Aralık'ta yapılacak kritik görüşmelere çevrildi. Patronlar asgari ücrete yapılacak bir yüzde yüz oranındaki zamma sıcak bakıyor. Asgari ücretin 10 bin lira olması gerektiği konuşulurken, işveren kesiminde 8 bin 500 liralık rakam öne çıktı.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu 300 öğrenciye eğitim verecek!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Dünyanın birçok yerinde birçok okulu gezme ve görme fırsatım oldu. İnanın böyle güzel okulların sayısı dünyada çok çok az. Milletlerin ve ülkelerin bu tür okulları açmaları, vicdanlarının, merhametlerinin ve şefkatlerinin ölçüsüdür" dedi...

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Büyükçekmece Türkoba İlköğretim Okulu inşaatında son durum!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 7 milyon harcama yapılarak onarılan Türkoba İlköğretim Okulu'nun müteahhidini ve mühendisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ihbar etti. Akgün, “Bu milletin parasını çöpe atıyorsunuz. Günahtır, yazıktır” dedi.

Arsenal Türkiye'de futbol okulu açıyor!

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal, Türkiye'de futbol okulu açıyor. Arsenal, futbol okullarının sayısını 24 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak.

ICSC - John T. Riordan Gayrimenkul Okulu 2016 mezunlarını verdi!

Her geçen gün büyümeye devam eden AVM ve perakende sektörüne katkı sağlamak adına birbirinden önemli eğitimler düzenleniyor. “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun eğitimlerine bu yıl 68 öğrenci katıldı.

İş dünyasının patronları 'yatırım dönemi başladı' dedi!

AK Parti’nin seçim sloganı olan ‘Tek başına, işbaşına’ söyleminin kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen patronlar “Bu dönem, büyük yatırımlar-yeni fırsatlar dönemi olacak” görüşündeler…

Isparta Kara Havacılık Okulu Aralık'ta tamamlanacak!

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı yanında yapımı 3.5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu bu yıl aralık ayında tamamlanıyor. Projenin 3 milyon metrekarelik alanda yapımı sürüyor.

Yozgat Celal Atik Orta Okulu inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına başlanan Celal Atik Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, okul inşaatının bu eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışanlardan söz aldı.

ICSC – John T. Riordan Okulu ilk mezunlarını verdi!

“ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun yeni eğitimleri ise bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.

Patronlar Okulu bu haftaki konuğu kim Haberi

Patronlar Okulu bu haftaki konuğu kim


42 Maslak ART!SPACE’te düzenlenen “Patronlar Okulu” toplantıları iş dünyasının önemli simaların katılımlarıyla 13 Ağustos-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinliğin bu haftaki konuşmacısı MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan oldu. 


İş dünyasından önemli isimlerin deneyimlerini paylaştığı Patronlar Okulu; katılımcıların bilgi, fikir, tecrübe ve iş ilişkisi de geliştirebilecekleri önemli bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. 26 Ağustos Salı günü 42 Maslak ART!SPACE’de gerçekleşen toplantı Demet Sabancı Çetindoğan’ın; “Güçlü Finansal Yapının Yaratılması ve İdamesi” başlıklı buluşması ile gerçekleşti. Gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar, iş dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Demet Sabancı Çetindoğan’ın paylaştığı deneyimlerle farklı bir bakış açısı kazandı.


Bay İnşaat Kurucu Ortağı Erol Özmandıracı, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Mudo Mağazaları Kurucusu Mustafa Taviloğlu, NG Kütahya...