15 / 05 / 2024

Pegasus uç uç günleri

Pegasus uç uç günleri

Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Tatile gideceklere yüzde 150 zamlı bilet şoku! Otobüs ve uçak bilet fiyatları uçtu! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte otobüs ve uçak bileti fiyatları uçuşa geçti. Peki otobüs ve uçak bileti fiyatları ne kadar? İşte THY, Pegasus, Metro, Kamilkoç bilet fiyat listesi...

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

THY ve Pegasus hisseleri uçuşa geçti!

OPEC üretimde değişikliğe gitmemesinin ardından petrol fiyatları sert şekilde gerilerken, jet yakıtının en büyük maliyet kalemi olduğu havayolu şirketlerinin hisseleri, kârlılığa ilişkin olumlu beklentilerle kazanımlarını güçlendirdi.

Ali Sabancı: Amrabat fiyatına biz Pegasus’u aldık!

Galatasaray Kayserispor’dan transfer edilen Amrabat için 8.6 milyon euro ödemişti. Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Galatasaray’ın Nordin Amrabat’ı aldığı fiyata Pegasus’u aldıklarını söyledi.

Ali Sabancı: Pegasus'u, Galatasaray'ın Amrabat'ı aldığı fiyata aldık!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.

Pegasus uç uç günleri Haberi

Pegasus uç uç günleri


Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.


Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus Plus üyelerine fırsatlar sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” kapsamında; biletlerini 3 – 4 Temmuz tarihlerinde alan Pegasus Plus üyelerini 15 Eylül – 15 Aralık tarihleri arasında yurt dışına gerçekleştirecekleri seyahatlerinde seçili noktalara yüzde 30 indirimli uçuruyor.


Pegasus misafirleri; Paris, Roma, Barselona başta olmak üzere cazip yurtdışı noktalarına indirimli uçmak için www.flypgs.com'u ziyaret edebilir, seyahatleri öncesinde Pegasus'un Şehir Rehberi uygulaması aracılığıyla şehirlere yönelik tüyolara ulaşabilir.   


Kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus, üyelerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus...