01 / 05 / 2024

Pehlivanköy-Kapıkule hattı çalışma

Pehlivanköy-Kapıkule hattı çalışma

T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü TCDD 1. Bölge Malzeme Müdürlüğü; İstanbul-Pehlivanköy-Kapıkule hattı 1 nolu, 2 nolu ,4 nolu ve 5 nolu tünellerle ilgili çalışmaları ihaleye çıkarıyor.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

CarrefourSA’da 3 kapılı gardırop 5 bin 120 TL’ye, çalışma masası 2 bin 40 TL’ye, kaşar peyniri 46,50 TL’ye düştü!

CarrefourSA’daki dev indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 20 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 3 kapılı gardırop 5 bin 120 TL’ye, çalışma masası 2 bin 40 TL’ye, kaşar peyniri 46,50 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 20 Eylül 2023 fiyat listesi...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Çalışanlara müjde! İmzalar atıldı saatlik çalışma ücretlerine yüzde 50 zam!

Çalışanlara müjdeli haber verildi. Toplu sözleşmede imzalar atıldı. Saatlik çalışma ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı. İşte detaylar!

Geçici işçilere müjde! Çalışma Bakanından geçici işçilere yönelik son dakika açıklaması! Acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçi sorununa yönelik yaptığı açıklamada "Geçici işçi problemini çözüyoruz, bu mesele tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yüz binlerce gence iş kapısı açıldı! Aylık 8 bin 294 lira verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kapsamıyla binlerce gence iş kapısı aralandı. Bu proje ile birlikte aylık 8. 294 liraya kadar destek verilecek. İşte detaylar…

Edirne hızlı tren inşaatında çalışma durduruldu! İnşaatı yapan şirketin kim olduğu ortaya çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 2019 yılı haziran ayında yapımına başlanan ve 2023 yılında tamamlanması öngörülen Halkalı Kapıkule Demir Yolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi’nde çalışmaların durdu.

Milyonlarca memurun yıllardır gözleri bu haberdeydi! Çalışma Bakanı 3600 ek gösterge için nihayet müjdeyi verdi

Milyonlarca memur yıllardır bu haberi bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi. İşte 3600 ek gösterge için tüm detaylar...

Pehlivanköy-Kapıkule hattı çalışma Haberi

Pehlivanköy-Kapıkule hattı çalışma

T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü TCDD 1. Bölge Malzeme Müdürlüğü; İstanbul-Pehlivanköy-Kapıkule hattı 1 nolu, 2 nolu ,4 nolu ve 5 nolu tünellerin öngermeli veya ardgermeli prekast döşemeli balastsız demiryolu hattı yapımına yönelik etüd, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri işi hizmet alımını ihaleye çıkarıyor. 


150 gün sürecek işin ihalesi açık ihale şeklinde 10 Ekim 2014 tarihinde saat 15.00'te Gar Binası 3.Kat Haydarpaşa'da yapılacak. 



İHALE İLANI:


2014/117538 İKN TCDD 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HAYDARPAŞA - Evrak No: 440


ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR


T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İSLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) 1. BÖLGE MALZEME MÜDÜRLÜĞÜ


İstanbul-Pehlivanköy-Kapıkule hattı 1 nolu, 2 nolu ,4 nolu ve 5 nolu tünellerin öngermeli veya ardgermeli prekast döşemeli balastsız demiryolu hattı yapımına yönelik etüd, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun...