02 / 05 / 2024

Pekcan Grup 2016 dekorasyon önerileri

Pekcan Grup 2016 dekorasyon önerileri

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Kar Grup 2018’de 180 milyon TL yatırım planlıyor!

Kar Grup, dev yatırıma hazırlanıyor. 180 milyon TL yatırım planladıklarını söyleyen Kar Grup Yönetim Kurulu üyesi Şenol Üçüncü, 2016 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğunu ve 400 milyon liraya yakın ciroya ulaştıklarını söyledi.

Kuzu Grup dünyanın en büyük müteahhitleri arasında!

Kuzu Grup, Engineering News Record dergisinin 2016 yılına ilişkin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 11 basamak atlayarak 130. sırada yer aldı.

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016!

Keten Grup imzasıyla hayata geçirilen Keten Papilio Bomonti projesi 30 konut ve 7 dükkandan meydana geliyor. İşte Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016...

Kumru Ankara proje fiyatları 2016!

Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen Kumru Ankara projesinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunuyor. İşte Kumru Ankara proje fiyatları 2016...

Beyazlar Grup'tan FETÖ Operasyonu açıklaması!

Beyazlar Grup İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.’14 Aralık 2016 tarihinde bazı Basın-Yayın organları tarafından “Müteahhitlere FETÖ Operasyonu” adı altında yapılan haberlere ilişkin açıklama yayınladı. İşte o açıklama..

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara projesi toplamda 162 adet konuttan meydana geliyor. İşte, Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları...

Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. İşte Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016...

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi 2016 Yeni!

Deniz manzarasına sahip Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi 2016 Yeni!

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Trabzon İkisu Grup Yolu'nun yapım ihalesi 14 Temmuz'da!

İkisu Grup Yolunun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

AKS Grup İnşaat Kadıköy'de şube açtı!

AKS Grup İnşaat İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 13 Haziran 2016’da Kadıköy'de açtı.

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi 10 bin TL peşinatla Ayhan Ceylan tarafından 6 Haziran 2016 tarihinde Beyoğlunda kuruldu.

Ahmet Dördüncü: Gayrimenkulde 2016'dan sonra gaza basacağız!

Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü: "2016 bittiğinde çok ciddi projelere karar vermiş, gaza basmış bir grup olacağız. Çünkü tartışmalar ne olursa olsun gayrimenkul sektöründe Türkiye’de daha alınacak çok yol var." dedi.

Pekcan Grup 2016 dekorasyon önerileri Haberi

Pekcan Grup 2016 dekorasyon önerileri

2011 yılından beri inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Pekcan Grup, verdiği kaliteli hizmetiyle tüketicinin hayalinde kurguladığı dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor. Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor. 


Kapı ve pencere sistemleri, yer döşemeleri, mutfak-banyo ürünleri gibi evlerin her köşesini yenileyen Pekcan Grup, sektörlerinde lider markaların bayiliğini yapıyor. Tecrübeli mimarlar aracılığıyla üç boyutlu projelendirme hizmeti verip, , profesyonel mimari desteği ile buluşturuyor. Ürün yelpazesinin genişliği ile de alternatifler oluşturarak, yaratıcı fikirlerle modern yaşam alanları tasarlıyor.


2014 yılı sonunda faaliyetine başlayan Pekcan Grup, 250 m2 alana kurulu Kuşadası sanayi deposuyla zamanında teslim avantajı...