13 / 05 / 2024

Pekcan Havuz alp pekcan

Pekcan Havuz alp pekcan

Sektörde 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz'un kurucularından Alp Pekcan, havuz ve spa'nın, insan sağlığı açısından ciddiye alınması gereken bir konu olduğuna dikkat çekerek, malzeme kalitesi ve bakımın yaşamsal önem taşıdığını söyledi.

Alp Kargı Merzifon'daki müteahhitleri uyardı!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Caretech Havuz ve Ekipmanları Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caretech Havuz ve Ekipmanları Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Kuduğ tarafından 700 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Beşparmak Sokak'ta kuruldu.

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kabakcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Arnavutköy, Tayakadın Mahallesi, Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

Modi Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modi Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Turgut tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beykoz'da kuruldu.

Class Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Class Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baş tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beykoz'da kuruldu.

Ahmet Vefik Alp: Ülke genelinde 5 milyon konut sorunlu!

Prof. Dr. Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve bunların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Vefik Alp: Türkiye'de 5 milyon sorunlu konut var!

Kent bilimci yüksek mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve hala ülkede 30 sene önceki teknoloji kullanılarak bina yapıldığını söyledi.

Ahmet Vefik Alp'ten Kıbrıs'a köprü projesi!

Ahmet Vefik Alp Anamur’dan Koruçam’a ‘Kıbrıslink’ Yavruvatana Köprü projesinin hayata geçebileceğini söyledi. Alp: "Bir gün Kıbrıs’a geçiş projem gerçekleşirse adı ‘Denktaş Köprüsü’ olsun." dedi.

Alp Kargı: İnşaat başlamadan 5 bin TL bile vermeyiz!

Alp Kargı; “Fakülte için belediye meclisinin aldığı bir karar var fakat Üniversite Rektörlüğü tarafından fiilen yatırıma alınmış bir proje ortalıkta yokken bir şey yapmamız mümkün değil.” dedi.

Pekcan Grup, Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Pekcan Grup, Star Çelik Kapı ile anlaştı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Bakanlık 2 bin 882 adet gölet ve havuz inşa etti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Orman içindeki su kaynaklarından faydalanarak havuz ve göletler inşa ediyoruz. Ülkemizde 2006 yılında uygulamaya koyduğumuz bu proje çerçevesinde bugüne kadar 2 bin 882 adet gölet ve havuzu tamamladık" dedi.

Pekcan Havuz alp pekcan Haberi

Pekcan Havuz alp pekcan


Sektörde 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz'un kurucularından Alp Pekcan, havuz ve spa'nın, insan sağlığı açısından ciddiye alınması gereken bir konu olduğuna dikkat çekerek, malzeme kalitesi ve bakımın yaşamsal önem taşıdığını söyledi.


Merpenaltına dikkat

Türkiye'de havuz sektöründe 500'e yakın firma olduğunu söyleyen Alp Pekcan, "Spa sektörüne 6 yıl önce girdik. Spa grubunda yüzde 70 ticari, yüzde 30 bireysel; havuz grubunda ise yüzde 60 ticari yüzde 40 bireysel müşterilere hitap ediyoruz. Sistem referans üzerinden yürüyor. Memnun olan bir müşterimiz mutlaka başkalarına öneriyor. İlk yıllarda ağırlıklı olarak Bursa ve İzmir'de çalışıyorduk. Şu anda Ege Bölgesi'nde seçkin projelerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadesini kullandı. Pekcan, "Halk sağlığını çok önemsiyoruz. Havuz ve spa'da özellikle malzeme kalitesi ve bakım ekipmanları kalitesinin yüksek olması gerekiyor. Merpen altı tabir edilen...