04 / 05 / 2024

Peker Proje yeni proje

Peker Proje yeni proje

Peker Proje Üsküdar Altunizade'deki arsalarının yaklaşık yüzde 95 oranındaki hisselerine sahip durumdayken, kalan hisseleri de aldı. Bu hisse için 12 milyon 255 bin 500 TL ödeyecek.

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Apple'dan bir ilk olabilecek proje! Yeni MacBook'lar böyle olabilir

Dokunmatik ekranlı cihazlar içinde bulunduğumuz çağda bi hayli çoğalmışken yeni bir iddia ortaya atıldı. önümüzdeki senelerde dokunmatik ekranlı MacBook  bilgisayar ailesiyle karşımıza çıkabilir.  

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Folkart Nefes İstanbul sahiplerini bekliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, geçtiğimiz günlerde Folkart Nefes projesini satışa sunmuştu. Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje yeni sahiplerini bekliyor. 

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Bursa'ya 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara mesailerinden dev yatırımlarla döndü. Birçok proje yeni dönemde hızla hayata geçirilecek.

Şehristan Konutları'nda 195 bin TL’den ev sahibi olma imkanı!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı 632 adet daireden meydana gelen proje yeni sahiplerini bekliyor...

Peker GYO ile Peker Proje resmen birleşti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşti.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Peker Proje yeni proje Haberi

Peker Proje yeni proje

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çamlıca arsasında hisse alımları hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO'nun iştiraklerinden Peker Proje Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan 1127 Ada 1-2-3 nolu parseller ve 1139 Ada 3-4-5 nolu parsellerden oluşan toplam 10 bin 601 metrekare büyüklüğündeki arsaların yaklaşık yüzde 95 oranındaki hisselerine sahip durumda iken, kalan hisseleri de satın almak üzere diğer hissedarlar ile anlaşmaya vardı.
  
Yapılan anlaşma uyarınca sahip oldukları hisselerin ve bu hisselerden kaynaklanan her türlü hak ve alacakların karşılığı olarak ve ayrıca devam etmekte olan davalardan feragat etmeleri karşılığı olarak arsa sahiplerine toplam 12 milyon 255 bin 500 TL tutarında ödeme yapılmasında mutabık kalındı. Bu tutarın 6 milyon 520 bin 500 TL'lik bölümü peşin ödenirken, kalan 5 milyon...