11 / 05 / 2024

pekinden londraya kesintisiz ulaşım

pekinden londraya kesintisiz ulaşım

Bakan Arslan "Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım için Türkmenistan ve Azerbaycan ile Aşkabat Bildirisi imzalandı" diye konuştu.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu kesintisiz seferler için gün sayıyor!

Geçtiğimiz ay test sürüşleri yapılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu projesi kesintisiz seferler için gün sayıyor..

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Doka'dan büyük inşaat projelerine kesintisiz çözüm!

52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşması hedeflenen projenin inşaat çalışmalarında Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde her türlü hava koşulunda kesintisiz çalışma ve böylelikle işgücünden azami verim alınması sağlanacak

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım sağlanacak!

Bakan Arslan "Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım için Türkmenistan ve Azerbaycan ile Aşkabat Bildirisi imzalandı" diye konuştu.

Fatma Güldemet Sarı: Türkiye'de sürekli büyümenin mimarı müteahhitlerdir!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

Daikin, Ururu Sarara II ile kesintisiz konfor sunuyor!

Dünyanın nem oranını ayarlayabilen ilk kliması Ururu Sarara, yeni nesil çevreci gaz R32 ile çalışan Ururu Sarara II modeli ile kesintisiz konfor sunuyor.

Çubuk Belediyesi 2015'te 22 bin 223 ton asfalt döktü!

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılında da asfalt ve kaldırım çalışmalarını kesintisiz sürdürerek bir yılda 22 bin 223 ton sıcak asfalt sererken, 15 kilometre de yeni yol yaparak yılı tamamladı.

İstanbul-İzmir Otoyolu için 1,7 milyar TL kamulaştırma ödendi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Bursa'dan İstanbul'a gidecekler en fazla 45 dakikada İstanbul'a kesintisiz bir ulaşımla varmış olacaklar" dedi.

pekinden londraya kesintisiz ulaşım Haberi

pekinden londraya kesintisiz ulaşım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım koridoru oluşturmak için Türkmenistan Oto Taşımacılığı Bakanı Maksat Aydogduyev ve Azerbaycan Ulaştırma Bakan Yardımcısı Arif Askerov ile Aşkabat Bildirisi'ni imzaladıklarını söyledi. Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım koridoru oluşturma hedefini gerçekleştirmek için düzenlenen toplantıya katıldığını anlatan Arslan, Maksat Aydogduyev ve Arif Askerov ile Üçlü Ulaştırma Bakanları 1. Toplantısı'nda Aşkabat Bildirisi'ni imzaladıklarını bildirdi. Arslan, şöyle konuştu: "Pekin’den Londra’ya kadar uzanan ulaşım koridorunun önemi düşünüldüğünde, ulaşım yatırımlarının ne denli önemli olduğu daha iyi anlaşılıyor” dedi. 


Akşam




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Pekin'den Londra'ya kesintisiz ulaşım koridoru oluşturmak için Türkmenistan Oto Taşımacılığı Bakanı Maksat Aydogduyev ve Azerbaycan Ulaştırma Bakan Yardımcısı Arif Askerov ile Aşkabat Bildirisi'ni imzaladıklarını...