29 / 04 / 2024

pelitlide yol çöküşü

pelitlide yol çöküşü

Trabzon'un Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlandı...

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Mega projeler büyük depremlere ve şiddetli rüzgara dayanıklı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan "Türkiye'nin deprem kuşağında olması nedeniyle inşa edilen yol, köprü ve tüneller deprem faktörü ön planda tutularak yapılıyor" dedi.

Adıyaman'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili, Besni ilçe, Beşyol köyü, Karaağaç Mevkii 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmazı 6 milyon 171 bin 861,32 TL'ye icradan satıyor...

Hasankeyf'teki 9 mağara butik otele dönüşecek!

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde bulunan 9 mağaranın turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki 9 mağara butik otele dönüştürülecek.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

Adıyaman Besni'de 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

İnşaat sektörü ikinci çeyrekte yüzde 25 büyüdü!

Ekonomide büyüme dengeye oturdu. Kamunun yaptığı yol, köprü ve otoyol harcamaları dahil inşaat sektörü ikinci çeyrekte yüzde 25 büyürken, sektörün üretim tarafında katma değer olarak büyümesi yüzde 6,8 olarak hesaplandı.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu!

En az 1 milyon dolar tutarında taşınmaz alan yabancı uyruklu gerçek kişilerin Türk vatandaşlığına hak kazanmasıyla ilgili Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu” dedi.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

pelitlide yol çöküşü Haberi

pelitlide yol çöküşü

TRABZON'UN Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Ağustos ayında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılımıyla gerçekleştirilen kurada vatandaşın tepkisiyle tartışmalara konu olan TOKİ konutlarına giden yol dün sabaha karşı yağan aşırı yağışın etkisiyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlanırken, olay yerinde şans eseri kimsenin bulunmaması olası bir kazanın önüne geçilmiş oldu. TOKİ'de konutlarda hak sahibi olan 58 yaşındaki Meksut Pekşen, "Burada yol yıkıldı yarın bu evlerin de bir bölümünün yıkılması veya zarar görmemesi ne malum?" dedi. TOKİ konutlarında bulunan dairelerin özellikle ilk katlarındaki duvarların rutubetle birlikte kalkmaya başladığını hatırlatan Pekşen, "Burada çok kötü bir İşçilik var. Yolların kenarlarına yapılan korkuluklar bile doğru...