01 / 05 / 2024

pencere kilidi

pencere kilidi

Emniyet Genel Müdürlüğü, internet sitesi aracılığıyla vatandaşlara konut güvenliği konusunda uyarılarda bulundu. Güvenliğinizi sağlamak için mutlaka okumanız gereken bir haber!!!

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Marmara'da fayın kilidi kırıldı kırılacak! Uzmanlar bir bir açıkladı! Büyük İstanbul depremi geliyor...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından yaşanan büyük yıkım gözleri Marmara'ya çevirdi. Marmara'da fayın kilidi kırıldı kırılacak! Uzmanlar bir bir açıkladı! Büyük İstanbul depremi geliyor...

91 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, diğer betonarme evlerden daha pratik inşa edilmektedir. Temel kazısına gerek bile duymadan pencere ve kapı dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikada üretilmektedir. Peki bu yapılar ne kadardır?

Profilo CGA254X0TR 10 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo CGA254X0TR 10 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi tek seferde 10 kg kapasiteye kadar çamaşır yıkar. Peki çocuk kilidi özelliği nedir?

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Bosch Davlumbaz Entegreli İndüksiyon Ocak en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Davlumbaz Entegreli Ocak yemeklerin çok kısa sürede pişmesini sağlayan teknolojiye ve çocuk kilidi sayesinde yüksek güvenliğe sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Peki entegreli ocağın özellikleri neler? 

Gelişmiş teknolojisiyle buhar kazanlı ütü Philips'te! Yaptıklarına inanamayacaksınız! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kırışmış,giyilemez vaziyette olan kıyafetler için yeni  teknolojisiyle Philips buhar kazanlı ütü, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Otomatik kapanma,güvenli taşıma kilidi,etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi buhar kazanlı ütü merak konusu oluyor. 

Altus bulaşık makinesi bulaşıkların kirlilik düzeyine göre yıkama yapar! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlerin karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi mutfaklarda çokça tercih edilen beyaz eşya oluyor.

Otomatik sıcaklık kontrolü ile aklınız buzdolabınızda kalmasın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacimli buzdolabı isteyenler için Vestel,ekran koruma modu,wifi teknolojisi ve çocuk kilidi gibi bir çok özelliğe sahip buzdolabı ile öne plana çıkıyor. Buzdolabı kapısı açık kaldığında sizi sesli uyaran teknolojisi ile Vestel no frost buzdolabı ilgileri üstüne çekiyor.

Samsung Mikrodalga Fırın 2.599 TL ! En uygun fiyata nerede satılıyor ? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta bir yardımcım olsun diyen ev hanımları için Samsung, 23 litre hacme sahip 6 farklı güç kademesinin yer aldığı mikrodalga fırın mutfakların gözdesi olmayı başarıyor. Çocuk güvenlik kilidi ve dijital saat ekranı ile mikrodalga fırın bir çok kişinin ilgi odağı haline geliyor. 

Philips Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Giysiler üzerindeki kırışıklıkların giderilmesinde ütü teknolojisine sahip Philips ,otomatik kapanma, güvenli taşıma kilidi, etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi odağı haline geliyor. İşte buhar kazanlı ütü hakkında bilmeniz gerekenler..

Araç sahipleri dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı

Milyonlarca araç sabini ilgilendiren yeni düzenleme çıktı. Trafikte güvenliğin artırılması amacıyla yeni nesil güvenlik sistemlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni araçlarda acil durum şeritte tutma sistemi, alkol kilidi kurulum ön hazırlığı, sürücü dalgınlık ve

pencere kilidi Haberi

pencere kilidi


Emniyet Genel Müdürlüğünün "www.egm.gov.tr" adresli resmi internet sitesi aracılığıyla vatandaşlara konut güvenliği konusunda uyarılarda bulunularak, konut güvenliğinin sağlanması için alınması gereken tedbirler anlatılıyor. Sitede "Konut güvenliği için tedbirler" başlıklı yazıda, binaların özellikle kapı ve pencerelerinin


sağlamlaştırılması isteniyor. Evlerin kapı ve pencerelerinin, masraftan kaçınılmayarak demir koruyucularla güvenlik altına alınması, balkon kapılarının sağlam olması, mutlaka sürgü veya kilit takılması tavsiye ediliyor.


Pencerelerin ek kilitlerle kilitlenebilen kollarla veya çok sayıda kilitlerle korunabileceği, daha güvenli olması için en az 19 milimetre kalınlığında, 12x12 santimetre aralığında bitişik yerleri kaynaklı ve duvara en az 10 santimetre girmiş olan parmaklıkların kullanılması, kırılmaya dayanıklı camların kullanılması istenirken, bodrum pencerelerinin demir parmaklıklara kapatılması, bodrum parmaklıklarının boşluklarının sıkı şekilde,...