29 / 04 / 2024

Pendik Doğatoria Evleri satılık

Pendik Doğatoria Evleri satılık

Seydioğlu Doğatoria Evleri projesinde konut kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor. İstanbul Pendik'te yükselen Doğatoria Evleri, 111 konuttan meydana geliyor...

Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi!

Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor. Seydioğlu Grup projesi Doğatoria Evleri, 2017 sonunda tamamlanacak...

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Pendik Doğu Mahallesi plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 864 ada, 4, 274, 399, 401, 412 ve 441 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik’te 7,8 dönümlük askeri alan imara açıldı!

Pendik Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenmiş durumda olan 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisi imara açıldı.

Pendik Doğu Mahallesi 1/1000 imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 865 ada, 57 ve 59 parsellere ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Doğu Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 865 ada, 57 ve 59 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.

Pendik Doğatoria Evleri satılık Haberi

Pendik Doğatoria Evleri satılık


İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Velibaba Mahallesi'nde yükselen Doğatoria Evleri projesi Seydioğlu Grup tarafından inşa ediliyor. Doğatoria Evleri Pendik projesi 3 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Pendik Doğatoria Evleri projesi Aydos Ormanı'na 50 metre mesafede yer alıyor. Doğatoria Evleri fiyatları 170 bin TL ile 200 bin TL aralığında değişiyor.



Seydioğlu Doğatoria Evleri teslim tarihi!


Seydioğlu Doğatoria Evleri teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor. Doğatoria Evleri Pendik projesi 111 adet konuttan meydana geliyor.


Pendik Doğatoria Evleri projesinde konutlar 55 ila 116 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor.


Adres: VeliBaba Mah. Aydos Caddesi Berat Sk. No:4 Pendik-İSTANBUL


Web: www.dogatoria.com

Telefon: 0216 307 27 35

Telefon: 0544 592 31 86

Gülcihan...