19 / 05 / 2024

pendik ondörtüç yeni fiyat listesi

pendik ondörtüç yeni fiyat listesi

Ondörtüç projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İnsay Yapı imzası taşıyan Ondörtüç projesinde Sonbahar'a özel ödeme kampanyası uygulanıyor...

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

pendik ondörtüç yeni fiyat listesi Haberi

pendik ondörtüç yeni fiyat listesi

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilen Ondörtüç Pendik projesi, İnsay Yapı imzası taşıyor. Toplam 243 konut ve 21 ticari birimden oluşan dairelerin büyüklükleri 67 ile 179 metrekare arasında değişiyor.
 
Daire teslimleri 6 ay öne çekilen Ondörtüç Pendik'te anahtarlar Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek.
 
Pendik Ondörtüç yeni fiyat listesi kapsamında daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ondörtüç Pendik'te yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları ile kapalı otopark bulunuyor.
 
Ondörtüç Evleri güncel ödeme tipleri!

1) 67 metrekare 1+1 daireler 285 liradan alıcılarını bekliyor. 
* Sonbahara özel yüzde 5 indirimli 20 ay taksitle ödemede fiyat 270 bin 750 TL'ye iniyor. 
* Sonbahara özel yüzde 5+ yüzde 10 indirimli peşin ve banka kredili ödemede ise fiyat 244...