18 / 05 / 2024

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi nerede

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi nerede

Pendik Belediyesi, Sülüntepe Mahallesi'nde hayata geçirdiği spor kompleksini bugün hizmete açıyor. Sülüntepe Spor Kompleksinin açılış töreni bugün saat 13:30'da gerçekleşecek. Peki Sülüntepe Spor Kompleksi nerede? İçinde neler var?

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

Dünya şokta! Taliban kendi yerli ve milli süper lüks spor otomobilini üretti!

Afganistan’da yaşananlar bir kez daha dünyayı şok etti ancak bu kez savaş, şiddet ya da kadınlara eğitimin yasaklanmasıyla değil, Bundan yaklaşık 2 yıl önce Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban, kendi yerli ve milli" otomobili Mada 9'u tanıttı. İşte o otomobil!..

Motorinde büyük kriz kapıda! Stok yapmaya başladılar, vanalar kısılırsa olacaklar korkunç

Türkiye'nin motorin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladığı Rusya, yaptırımlar nedeniyle zorda. OilX Kıdemli Analisti Neil Crosby, Rusya'nın ilerleyen aylarda üretiminin daha da düşeceğini söylüyor.

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Pendik Sülüntepe'deki tapu sorunu çözüldü!

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüöe kavuştu. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satışı başladı. 

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

İskenderun'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık spor salonu!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay İli, İskenderun İlçesi, 2. Mıntıka Mahallesi, 2 Parselde yer alan spor salonunu 12 milyon 712 bin 494 TL'ye icradan satıyor...

Pendik imara kavuşuyor!

İBB tarafından Pendik'te imarı bulunmayan Ertuğrulgazi ve Sülüntepe Mahallelerinde 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarına devam ediliyor.

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi nerede Haberi

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi nerede


Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sülüntepe Spor Kompleksi, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in de katılacağı törenle hizmete açılıyor. Sülüntepe Spor Kompleksi'nin açılış töreni, bugün saat 13:30'da gerçekleşecek. 



Sülüntepe Spor Kompleksi'nde neler var?


Sülüntepe Spor Kompleksi içinde; 2 yüzme havuzu, basketbol salonu, voleybol ve hentbol salonu, minder sporları salonu, fitness salonları, sergi salonu, sinema salonu, etüt merkezi, gençlik merkezi, kreş, muhtarlık ve kafeterya bulunuyor. 



Sülüntepe Spor Kompleksi nerede?


Sülüntepe Spor Kompleksi Pendik'te Sülüntepe Mahallesi, Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi No: 17 adresinde...