04 / 05 / 2024

Pendikteki uzun alt geçit ne durumda

Pendikteki uzun alt geçit ne durumda

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100 (E-5) karayoluna ulaşabilecek.

Borsada ralli için tarih verdi! Altın için ‘alım fırsatı’ dedi

Seçimlerin ardından altın ve dolarda gerileme başlarken, gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. Uzun süredir ralli bekleyen yatırımcısı için Ekonomist Filiz Eryılmaz borsada yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı. Altın için yatırımcılara uyarılarda bulundu.

'31 Mart sonrasını işaret eden İslam Memiş tüm tahminleri tek bir cümlede sıraladı! Dolar, euro, borsa, gram altın...

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, 31 Mart süreci ve sonrasına ilişkin değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında dolar, euro, Borsa İstanbul ve gram altın için uzun vadeli tahminlerini tek bir cümlede açıkladı...

Bitcoin, altını ve doları geride bıraktı: 5 günde yüzde 17'lik artış

Altın ve dolar, geçtiğimiz hafta içinde Orta Doğu'daki artan savaş geriliminin etkisiyle rekor seviyelere ulaştı. Aynı dönemde, uzun bir süredir yatırımcıları beklemeye alan en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, haftalık bazda yüzde 17'lik bir artışla hem altını hem de doları geride bıraktı.

Altında düşüşler alım fırsatı mı? İşte altında yol haritası…

Ons altın uluslararası borsalardaki gelişmelere bağlı olarak bugünkü işlemlerde 8,5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Orta ve uzun vadede altının geleceğinden umutlu olan uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılar yaptı. Uzun vadeli yatırım yapmak isteyen vatandaşlara bu madeni öneren İslam Memiş, 'Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazacak' diyerek tarihi fırsatı açıkladı.

UBS Ekonomistleri Altın İçin 'Yeni Rekorlar' Tahmin Ediyor!

Altın, yeni haftada yatırımcılar tarafından yakından takip edilen bir varlık oldu. İsviçre'nin Zürih merkezli bankası UBS'ye ait ekonomistler, altın fiyatlarının ilerleyen dönemlerde orta ve uzun vadede yeni rekorlar kıracağını öngördü. Bu tahminlere dayanarak, ekonomistler altın almaya yönelik üç n

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detay

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Altını olan beklesin! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Selçuk Geçer, altın piyasasındaki uzun süredir var alan hareketliliği yakından takip ediyor. Geçer, faiz kararına dair konuştu. İşte detaylar!

Gram altının kaderi belli oluyor! İslam Memiş, "1550" dedi ve tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için zirve tahminini 'bir uyarım var' diyerek duyurdu. Memiş, geride bıraktığımız haftayı değerlendirirken, orta ve uzun vade için 'rekor' rakamları paylaştı. İşte tüm detaylar...

Ünlü ekonomist altın tam bu kadar olacak dedi, vatandaşlar kuyumcuda kuyruk oluşturdu!

Birçok kişi, altının önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceği beklentisiyle kuyumcularda uzun kuyruklar oluşturuyor. Bir ünlü ekonomist ise beklenmedik bir tahminde bulunarak altının belirli bir tarihte yükseleceğini öngörüyor.

Herkesin kafasında aynı soru: Altın mı, borsa mı? İşte uzmanlardan zengin edecek değerlendirmeler...

Yatırımcının getiri arayışı sürerken risk almak istemeyen yatırımcı için mevduat tarafında faizler yüzde 30’lara geldi. Borsa İstanbul’da ise seçim belirsizliği hakim olmasına rağmen orta ve uzun vadeli beklentiler pozitif yönde Altın fiyatları rekora hazırlanıyor.

Gram altını olanlar aman dikkat! İslam Memiş peş peşe açıkladı, 5 saatte 20 lira birden fark etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yine çok önemli açıklamalar yaptı. Gram altın ve gümüş için orta ve uzun vadeli yeni zirve öngörüsünü paylaşan İslam Memiş'in açıklamalarından sonra gram altın 5 saatte 20 lira birden fark etti...

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Pendikteki uzun alt geçit ne durumda Haberi

Pendikteki uzun alt geçit ne durumda

Pendik Belediyesi tarafından Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlamak üzere inşa edilen araç alt geçidi yakında açılıyor. Son hazırlıkların yapıldığı 120 metre uzunluğundaki alt geçit,  tren yolu hattı üzerindeki tek araç geçiş noktası Sancak Köprüsü’ne de alternatif olacak.  Altgeçidin devreye girmesiyle sahil yönünden gelen sürücüler Lokman Hekim Caddesi üzerinden i Adnan Menderes Bulvarı ile doğrudan D-100(E5) karayoluna ulaşacak.  Son rötuşların yapıldığı altgeçitte trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler ile sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştirildi.


Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne de ulaşım sağlanacak


Yüksek Hızlı tren çalışmalarından önce sadece Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne ulaşım sağlanan altgeçit yeni haliyle de bu fonksiyonunu gerçekleştirmeye devam edecek. Sürücüler eskiden olduğu gibi Abdülhalik Renda Caddesi’nden altgeçidi kullanarak Hatboyu Caddesi’ne ulaşabilecek. Yeni...