08 / 05 / 2024

Perakende mağazaları nasıl yapılmalı

Perakende mağazaları nasıl yapılmalı

Capıtal Dergisi yazarı Al Rıes, bu ayki pazarlama teknikleri bölümünde, perakende mağazaları nasıl yapılmalı? sorusunu kaleme aldı...

Kira uyarlama davası nasıl açılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024!

Ev sahibi ve kiracılar, kira uyarlama davası ile ilgili şartları ve nasıl uygulanacağını merak ediyor. İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024...

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri, gönderi işlemi yapmak isteyen birçok kişinin merak konusu. Türkiye'nin ilk posta teşkilatı olan PTT, 2008 yılında kargoculuk faaliyetlerine başladı ve günümüzde de hizmetlerine devam ediyor. Peki, PTT kargo çalışma saatleri nasıl? PTT hafta sonları da hizmet veriyor m

Adıma kayıtlı faturaları nasıl öğrenebilirim?

Elektrik, doğalgaz, su ve internet faturaları her ay hanelere gelmektedir. Teknolojinin ilerlemesi ile faturalar da dijitalleşti. “Adıma kayıtlı faturaları nasıl öğrenebilirim? sorusu da bu çerçevede çok sık sorulan sorular arasındadır. İşte öğrenme yolu!

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

Emekli maaşı taşıma işlemi milyonlarca emeklinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar!

Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor?

Maaşını bir başka bankaya taşıyıp promosyon ve kampanyalardan faydalanmak isteyen emekliler tüm teklifleri yakından takip ediyor. Peki Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor? Banka emekli maaşı promosyonları, kampanyaları nelerdir?

Atıl araziler tarıma nasıl kazandırılacak?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında atıl arazilerin tarıma nasıl kazandırılacağını yazdı. İşte Bayer'in o yazısı...

Kripto paralarda mağduriyet nasıl azaltılabilir?

Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin, Hecoin ve son olarak da Bitrota'da yaşanan vurgun haberleri son zamanlarda kripto para yatırımcılarını korkuttu. Peki, kripto paralarda mağduriyet nasıl engellenir? İşte detaylar...

Apartmanlarda yönetici seçimi nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 10 yıldır 5 katlı bir apartmanda oturduğunu belirten okuyucu, yöneticinin hiçbir işle ilgilenmediğini aktardı. Binada hiçbir problemin giderilmediğini söyleyen okuyucu, aidat toplanmadığını belirtti ve bu mağduriyeti nasıl gidereceklerini sordu.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Perakende mağazaları nasıl yapılmalı Haberi

Perakende mağazaları nasıl yapılmalı

Capıtal Dergisi yazarı Al Rıes, yeni yazısında  perakende sektörüne dair sizden gelen soruları yanıtladı. İşte Al Rıes'in o yazısı.

Biz sadece çevrimiçinde faaliyet göstermek üzere kurulmuş yeni bir perakende markasıyız. Ancak bugünlerde perakende markalarının her iki kanalda birden, yani hem çevrimiçinde hem de fiziksel mağazalarda faaliyet gösterirse başarıh olunabileceği ileri sürülüyor. Sizin öneriniz nedir?

FARKLI İSİM

Hayır. Ancak farklı bir marka ismine sahip perakende mağazaları açabilirsiniz. İnternet yeni bir kategoridir. Yeni bir kategori için de yeni bir marka ismi gerekir. Bugün Amerika’da internet üzerindeki en büyük perakende mağazası Amazon, com’dur ki şu anda internetteki tüm ticari satışların yüzde 38’ini gerçekleştiriyor. Amazon.com tıpkı sizin perakende markanız gibidir, yani Amazon’un Amazon adını kullanarak fiziksel perakende mağazaları açmaya kalkışması feci bir hata olur.

NASIL YAPMALI?

Fiziksel perakende...