03 / 05 / 2024

perakende yatırımı

perakende yatırımı

Güven Endeksinin artması ve seçim süreçlerinin tamamlanmasıyla yabancı yatırımcıların perakende sektörüne ilgisi arttı.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

Perakende yatırımında İstanbul 11. sırada!

İstikrarlı ekonomik gelişim ve 2013 yılı için beklenen 4,2’lik büyüme perakendecilerin gözünü Türkiye’ye çevirdi. Perakendecilerin en çok tercih ettiği kentler sıralamasında İstanbul 11. sırayı elde ediyor...

Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı sonuçları açıklandı!

Akiş GYO liderliğinde Akkök Holding iş birliği ile yürütülen, idacapital tarafından geliştirilen,  perakende alanında dijital çözümler sunan girişimlere yönelik "Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı" sonuçları açıklandı.

Yeni yatırım yapmak isteyenlere doğru lokasyon uyarısı!

Tower Life Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz, son yılların en karlı yatırım aracı haline gelen perakende sektörüne ilginin hızla arttığını ifade ederek, yeni yatırımcılara doğru lokasyon uyarısı yaptı...

Yabancı yatırımcı perakende yatırımına hazırlanıyor!

Güven Endeksinin artması ve seçim süreçlerinin tamamlanmasıyla yabancı yatırımcıların perakende sektörüne ilgisi arttı.

Gökşin Durusoy: Start up’lara yatırım yapacağız!

Akiş GYO Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, yaptığı açıklamada, perakende alanındaki start up’lara yatırım yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Mayhoola for Investments LLC'den 173,1 milyon liralık yatırım!

Boyner Perakende’ye Katarlı Mayhoola for Investments 173,1 milyon liralık daha yatırım yaptı. Şirket, hisselerini yüzde 12 arttırdı.

Sur Yapı, 2017’de 2.7 milyar liralık yatırım planlıyor!

Sur Yapı, 2017’de 2.7 milyar liralık yatırım planlıyor. İnşaatta 8 proje, perakende de bir alışveriş merkezi ve enerjide 2 santralı devreye alacak şirket, cirosunu 1.1 milyar liraya çıkaracak

Katarlı Abu Issa, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirtti.

Artaş perakende için 10 milyon dolarlık yeni yatırım planlıyor!

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, yatırım açıklaması yaptı..

Vodafone Türkiye'den 200 milyon TL'nin üzerinde mağaza yatırımı!

Dijital Dönüşüm Hareketi programı kapsamında “Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet” alanına kesintisiz yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Şirket 2 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacak.

Perakendede yurtdışı yatırım 30 milyar doları aştı!

Türk marka algısının gün geçtikçe bölgede ve tüm dünyada tanınır hale geldiğini belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Erdem, yurtdışı perakende yatırımlarının 2013 yılı itibariyle 30 milyar doları aştığını söyledi.

Via properties AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek!

GAYRİMENKUL ve perakende alanında toplam 5 milyar TL’lik yatırım yapan Via properties, Via markasıyla yurt dışına açılıyor. Şirket, AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek.

perakende yatırımı Haberi

perakende yatırımı

Güven Endeksinin artması ve seçim süreçlerinin tamamlanmasının ardından Lüksemburg NWI investment group Kahve sektöründe yatırım yapmak için Aslan Brokers Gayrimenkul ile anlaşmaya imza atıldı.

Aslan Brokers Gayrimenkul yetkilileri Hüseyin ve Ulaş Aslan yaptıkları açıklamada artan genç nüfus ile birlikte kişi başı Mağazacılık harcamalarında ortalama harcama rakamının 65 TL ile birlikte Avrupa da ilk 9'da yer aldığını kaydetti.

Özellikle kahve ve hazır gıda ürünlerinin tüketici alışkanlıklarında öne çıkmasıyla bu pazarın daha’ da gelişeceğini ifade ettiler. Lüksemburg merkezli fonun bu pazarda yatırım yaparak bu büyümeden pay almak istediklerini ve pazarda önemli oyunculardan birini satın alacaklarını ifade...