17 / 05 / 2024

Perapost araştırması crıf

Perapost araştırması crıf

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi.

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Borsada ‘tahtacı’ ve ‘balina’ hareketlerine dikkat! Spekülatif hareketlerin araştırılması için TBMM’ne önerge verildi!

CHP'li Mühit Kanko, Borsa İstanbul’daki spekülatif hareketlerin araştırmasına yönelik TBMM’ne bir araştırma önergesi verdi. Kanko, önergesinde, küçük yatırımcıların korunması için borsada ‘tahtacı’ olarak tabir edilen spekülatif hareketlerin araştırılmasını istedi.

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Araştırma sonucu: ‘İstanbul’da yaşayanların yüzde 67’si başka kente göçmek istiyor’

Kariyer.net’in yaptığı, “Deprem Sonrası Çalışma Hayatı Araştırması”nın sonuçları belli oldu. Deprem korkusu özellikle İstanbul'da yaşayıp 26-40 yaş aralığındaki çalışan yurttaşların yaşadığı kenti değiştirmek istemelerine sebep oldu. İşte depremin çalışanlar üzerinde yarattığı etkinin sonuçları...

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Honda CR-V Şubat zammı ne kadar oldu? İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

Hangi zorlu şart olursa olsun Honda CR-V'ye güvenin. Sizi yarı yolda bırakmayan CR-V için fiyat araştırması yapanlara özel bu haberi kaçırmayın. İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Türk halkı nezdinde hatrı sayılır marka olan ''Kumtel'' fırınları ile de seviliyor. Pratik çözümler sunan Kumtel marka fırınlara sahip olmak isteyenler için. Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  için fiyat araştırması yaptık. Peki, Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detayl

 Zorlu şartların araçları Ford Rangerlar! Satış öncesi ve sonrası imkanlar sizi bekliyor! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Rangerlar için fiyat araştırması yapılıyor. Ford Ranger araçların detaylarını sizler için araştırdık. Ford servislerinde otomobil ve ticari araçlarda %30'a varan indirim fırsatı ile indirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmayın.  Özellikleri ve fiyatları için haberimizi okuyun

Ferre ankastre fırınlarda şaşırtan fiyatlar! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ferre marka ankastre fırınlar kaç TL? İndirim var mı? Özellikleri neler? gibi soruların cevaplarını merak edenlerin ve fiyat araştırması yapanların işini kolaylaştıracak bu içerikte güncel fiyat listesine de ulaşabileceksiniz...

Perapost araştırması crıf Haberi

Perapost araştırması crıf

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. Zincir marketlerin ilk iki sırayı paylaştığı araştırmada; büyüyen  perakende şirketleri de dikkati çekti. Dijital dünyadan haberleriyle perakende dünyasının nabzını tutan Perapost, dergileriyle de sektöre hizmet sunmaya devam ediyor. Arşivlik sayılarla sektöre yön veren Perapost Dergisi, üçüncü sayısında önemli bir araştırmaya imza attı. Tanınmış araştırma şirketi Crif’le, perakende sektörünün en büyük 100 markası belirlendi. Perapost’un bu özel sayısı Capital Dergisi ile okurlarıyla buluşuyor.


Perakende 100 listesinde toplam ciro 83,4 milyar TL’ye ulaştı...

2014 bilançoları baz alınarak gerçekleştirilen araştırmanın ilk sırasında 14,4 milyar TL’lik satışla BİM yer aldı. Listenin ikinci sırası ise 8,1 milyar TL’lik satış rakamıyla Migros’un oldu....