27 / 05 / 2024

perşembe düz kentsel dönüşüm

perşembe düz kentsel dönüşüm

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, ilçede yapılmasını planladıkları kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını belirtti. Bahtiyar, "İlçemizdeki değişim ve dönüşümün başlangıcı Düz ve Kozağzı mahallelerimiz olsun istiyoruz" dedi.

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Dolar yükseliyor! Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Peki Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru...

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! Sepet dolduracak fırsat: Kırmızı ve tavuk eti, peynir yumurta indirimi

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün yer aldı. Kampanya kapsamında 26 adet ürün indirime dahil edildi. İşte Migros'ta indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Dolar yatırımı yapanlar, dolar alıp satmak isteyenler dikkat! 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru başta dolar yatırımcıları olmak üzere dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dün rekor seviye olan 27,55 liradan başlayan dolar/TL kuru bugün kaç TL? 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

perşembe düz kentsel dönüşüm Haberi

perşembe düz kentsel dönüşüm

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun uygulamaları kapsamında ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları başlattıklarını ve bu konuda mahalle muhtar ve sakinlerine Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bilgilendirmelerin yapıldığını ifade eden Bahtiyar, "Eski yapıların yoğun olduğu Düz ve Kozağzı mahallelerimizdeki toplam 100 dönüm alanda kentsel dönüşüm projesini uygulamayı planlıyoruz" dedi. 


Ortak çalışmalar yaptıkları Çevre ve Şehircilik İi Müdürlüğünün bu mahalleler üzerindeki yapılaşmaları riskli yapı olarak değerlendirdiğini belirten Bahtiyar, "Böylelikle bu mahallelerimizde yeni ve modern konutların yanı sıra daha fazla yeşil alan, daha fazla sosyal ve teknik altyapı, daha fazla donatı ve sağlıklı ulaşım sistemi ortaya çıkacaktır" diye konuştu. 

Uygulanacak kentsel dönüşüm projesinde vatandaşa finansal desteklerin sağlanacağını söyleyen Başkan Kemal Bahtiyar, "İlgili bakanlığımız kira yardımı veya kredi faiz desteği sağlamaktadır. Ayrıca...