02 / 05 / 2024

Perşembe imar çalışmaları

Perşembe imar çalışmaları

Perşembe Beldesinde yeni imar planı yapılması için ihaleyi kazanan müteahhit şirket tarafından çalışmalara başlandı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Dolar yatırımı yapanlar, dolar alıp satmak isteyenler dikkat! 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru başta dolar yatırımcıları olmak üzere dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dün rekor seviye olan 27,55 liradan başlayan dolar/TL kuru bugün kaç TL? 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Dolar bugün ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 euro kaç TL? İşte 18 Mayıs Perşembe dolar alış satış fiyatı!

Dolar 18 Mayıs Perşembe günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 18 Mayıs Perşembe dolar kuru…

Doları tir tir titreten gelişme! Perşembe günü kıyamet kopacak! Doları olanlar hemen gardınızı alın

Dolar/TL kurunun seyrini etkileyecek olan gelişme perşembe günü gerçekleşecek. Doları tir tir titreteceği düşünülen gelişmeden sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi? dolar ne olacak merak ediliyor. Doları olanlar hemen gardınızı alın...

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Perşembe imar çalışmaları Haberi

Perşembe imar çalışmaları

Perşembe Beldesinde yeni imar planı yapılması için ihaleyi kazanan müteahhit şirket tarafından çalışmalara başlandı. 


Konu ile ilgili bilgi veren Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam şunları söyledi: " Perşembe Beldemizin mevcut durumdaki ilk ve tek imar planı Belediyenin kurulduğu ilk yıllarda, 1992 yılında yapılmış. Söz konusu plan sağlıksız ve kullanışsız bir bir şekilde yapılmış ve ihtiyaca cevap vermiyordu. Çünkü 30 bin nüfusa göre yapılmış. 


Bizim nüfusumuz 25 yıl aradan sonra 2.700 'lerden 2.500'e düşmüş. Yani nüfus artmamış, aksine azalmış. 30 bin kişiye göre beldemizin imar planının yapılması bu günün şartlarda mümkün değil. Bölgemiz ve beldemiz göç veren bir bölge. 


Şimdi yapılan imar planı 10 bin kişiye göre yapılacak ve derli toplu bir plan olacak.Biz geçen yıl Belediye Meclisimizde aldığımız kararın ardından Perşembe'nin "Halihazır"...