03 / 05 / 2024

Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası

Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Anadolu 1919'da yüzde 50 peşinatla! 1 yıl sonra teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Anadolu 1919 projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Asgari ücretliler 1.650 TL taksitle ev sahibi olacak! Yüzde 25 peşinat, 20 ay vade fırsatı kaçmaz! 81 ilde başlıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde sona gelindi. Dev projenin detayları 13 Eylül Salı günü duyurulacak. Dar gelirlilere ve sgari ücretlilere yüzde 10 peşinat, 20 yıl vade imkanıyla ev sahibi olma imkanı sunulacak. İşte dev sosyal konut projesindeki son dakika gelişmeleri...

Fiat Doblo'dan şok kampanya! Yarısını peşin yarısını 1 yıl sonra öde! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Doblo'da araba alacakların yüzünü güldüren Ramazan kampanyası başladı. Kampanya kapsamında Fiat Doblo ve Pratico alımlarında yarısını şimdi kalanını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor. Peki Fiat Doblo fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Evora Denizli'de taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora Denizli'de başlayan kampanya dahilinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor. Yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor.. 

TOKİ'den Erme İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Erme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelendi!

Konut sektöründe yeni kampanya atağı başlıyor. Sektörde 10 günlük bayram tatilini fırsata çevirildi. Bayramdan sonra başlatılacak kampanyayla yaklaşık 25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelenecek.

AND Pastel'de taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor!

AND Pastel'de taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. AND Pastel projesinde ev fiyatları 501 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Blue Lake Küçükçekmece'de 1 yıl sonra ödeme fırsatı!

Daire fiyatlarının 475 bin TL'den başladığı Blue Lake Küçükçekmece projesi 788 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. Blue Lake Küçükçekmece'de 1 yıl sonra ödeme fırsatı yer alıyor.

Ofton Beyoğlu'nda ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Ofton Beyoğlu’nda başlayan 'Şimdi al, 1 yıl ödeme yapma' kampanyası kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Ödemenin yüzde 25’ini peşin olarak ödeyen yatırımcılar, taksit ödemelerine 1 yıl sonra başlama fırsatı buluyor.

20 yıl vadeli ev satışı, vatandaşın yüzünü güldürecek!

Emlak Konut tarafından geliştirilen 20 yıl vadeli konut sahibi olma kampanyasında, satışlar yüzde 5 peşinat, 20 yıl vade ile yapılacak. 60 ay vade ile konut sahibi olmak isteyenlere ise yüzde 0 faiz uygulanacak. Bu kampanya ile vatandaşın yüzü gülecek.

Kamu arazisi tahsis edilen turizmcinin borcu 1 yıl ertelenecek!

TBMM’de cuma günü kabul edilen torba yasadan, turizmcilere destek çıktı. 2016 içinde kamu arazisi tahsis edilen turizm işletmelerinden tahsil edilmesi gereken kira, hasılat payı ve ecrimisil gibi bedellerin ödeme süresi 1 yıl ötelenecek.

Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası Haberi

Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, kampanyada daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarının ertelenip kalan yüzde 75'lik kısım için kredi kullanılabildiğini söylüyor. Hemen teslim 515 daireden oluşan her iki proje de Sancaktepe'de yer...