04 / 05 / 2024

peşinde yüzde 20 indirim

peşinde yüzde 20 indirim

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. Mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Bu Hayat Kurtköy'de yüzde 20 peşinatla! Teslimler 2025'te!

Ortak Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği Bu Hayat projesinde toplam 306 konut yer alıyor. Teslimleri 2025 yılında yapılması planlanan Bu Hayat Kurtköy projesinde yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

Alpiş Laden House'ta lansman kampanyası başladı! Yüzde 20 peşinatla 84 ay vade!

Alpiş Laden House projesinden yüzde 20 peşinat ve 84 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Laden House projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Ev sahiplerinden 1 yıllık peşin kiraya yüzde 20 indirim!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklardan biri de konut kiraları. Ev sahipleri daireleri için 6 aylık ya da 1 yıllık peşin ödeme talep ediyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılıyor.

Kocaeli’de devletten satılık arsa ve araç! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kocaeli’de yer alan arsa ve araçları satışa çıkarttığını ilan etti. İlanda peşin ödemelerde yüzde 20 indirdim sağlanacağı aktarıldı.

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

peşinde yüzde 20 indirim Haberi

peşinde yüzde 20 indirim
Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 


Ofis plazaları giriş kat mağazalarında kalan son dükkânlar ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim, 60 ay vade ve 36 ay kira garantisi fırsatı başladı. 


Ofis plazalarında yer alan 263 metrekarelik mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor. En büyük mağaza ise brüt bin 395 metrekare, net 962 metrekareden oluşuyor. En büyük mağazanın satış fiyatı ise 5 milyon 263 bin...