01 / 05 / 2024

Petkim satışının iptali

Petkim satışının iptali

Kenan Yavuz dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğunu söyledi.SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan seçim sonrası açıklama;

Albatros arazisinin satışının iptali istenecek!

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Bozoğlu, Büyükçekmece Belediyesine ait Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satışının iptali için hukuki süreç başlatma kararı aldıklarını belirtti

İzmir Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı!

(TMSF) açtığı ihalede 80 milyon dolar bedelle Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça ve Namet Genel Müdürü Tarık Kayar'dan oluşan üçlü konsorsiyuma satılan Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı.

MHP'den Borusan ve Çimtaş firmalarına yapılan satışın iptali açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 2012 yılında Belediye encümeni tarafından Borusan ve Çimtaş firmalarına 25 trilyona yapılan yaklaşık 60 dönümlük satışın, Danıştay Kararı ile iptal edilmesi üzerine basın açıklaması yaptılar.

Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptaline ret!

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nin göletin satışının iptali için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığı başvuruya yanıt geldi, bakanlık verdiği yanıtta, gölet planlarını 2013 yılında onayladığını, şu aşamada bir yaptırımda bulunamayacağını belirtti

Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptali için imza kampanyası!

İhalesi 22 Nisan 2015'te gerçekleşen Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptali bir imza kampanyası başlatıldı. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nin Change.org. vasıtasıyla başlattığı imza kampanyasına 1.387 kişi katıldı.

Hisseli tapu satışının iptali!

Hisseli tapularda, hisse sahiplerinden sadece biri dahi izalei şuyu davası açmak istese, dava açılabiliyor ve mahkeme gayrimenkulün satışını yapabiliyor. Peki, hisseli tapu satışı iptal edilebilir mi?

Maketten ev satışının iptali!

Maketten yapılan konut satışlarında tüketicilerin, devir veya teslim tarihine kadar herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden cayma hakkı bulunuyor. İşte, maketten ev satışının iptali!

Socar Türkiye, Petkim hisse satışını iptal etti!

Socar Türkiye, piyasalardaki belirsizlik nedeniyle Petkim hisse satışını iptal etti. Konuyla ilgili açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Maketten konut satışının iptali!

Maketten konut satışı, inşaat firmalarının inşaat ruhsatı almadan yaptığı satış işlemi olarak ifade ediliyor. Peki, maketten konut satışının iptali nasıl olur?

Vekaletle yapılan satışın iptali!

Vekalet görevinin kötüye kullanıldığı iddiası ile açılan davalarda zamanaşımı söz konusu olur mu? Vekaletle yapılan satışın iptali mümkün müdür? Vekaletle yapılan satış nasıl iptal edilir?

Tapuda yapılan satışın iptali!

Tapu işleminin iptali için tapu iptaline konu olacak hususun belirtilerek mahkeme aracılığıyla tapu işleminin iptali davası açılması gerekiyor. Peki, tapuda yapılan satışın iptali nasıl olur?

İzmir Bornova'daki Ağaçlı Yol'un satışının iptali için eylem yapıldı!

İzmirliler, Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Bornova'daki Ağaçlı Yol'un satışını iptal etmesi için eylem yaptı. Eyleme Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İşçi Partisi, CKD ve kitle örgütü temsilcileri de katılarak destek verdi...

Muvazaalı satışın iptali davası dilekçesi!

Mirasbırakanın gerçekten sözleşme yaparak tapulu taşınmazını üçüncü bir kişiye devretmesi işlemine muvazaalı satış deniyor. Murisin yapmış olduğu muvazaalı satışın iptali davası dilekçesinin örneğini haberimizde inceleyebilirsiniz...

Petkim satışının iptali Haberi

Petkim satışının iptali

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz piyasalarda panik gerektirecek bir durum olmadığını belirterek, "Yatırımlarımıza daha da hızlanarak devam edeceğiz. İlk günlerdeki karamsar tablonun kısa sürede dağılacağına inanıyoruz" dedi.



Milletvekili seçimleri sonrası piyasa yapısını ve Petkim'in hisse satışı iptalini değerlendiren Yavuz, seçimin ardından yaşanan borsadaki hızlı düşüşü beklemediklerini söyledi.


Yavuz, Petkim'de yatırımcılarına destek olmak amacıyla aldıkları hisselerin bir kısmını satmayı planladıklarını fakat borsadaki düşüş sebebiyle satışı yeniden planlayacaklarını dile getirdi.Türkiye'de yürüttükleri tüm projelerin 2018-2019'da realize olacağını vurgulayan Yavuz, "Bu kapsamda operasyona geçen güçlü şirketlerimizi borsa yolu ile halka açacağız" ifadesini kullandı.



Ekonomi piyasalarında dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğuna dikkati çeken Yavuz, "SOCAR olarak, Türkiye'nin geleceğine olan güvenimizde hiçbir şekilde en ufak bir kuşkumuz söz konusu değildir. Yatırımlarımıza daha da hızlanarak devam edeceğiz....