30 / 06 / 2024

petrol fiyatları yıl sonu beklentisi

petrol fiyatları yıl sonu beklentisi

Bu yılın ikinci yarısından itibaren talep tarafında gerçekleşen artış çerçevesinde petrolün varil başına 50 dolar seviyelerine kadar fiyatlanabileceği öngörülüyor.

Merkez Bankası açıkladı! Konut fiyatlarında 2,5 yılın en yavaş artışı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre konut fiyatları 2024 yılı Nisan ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 48,4 artış gösterirken, reel olarak ise yüzde 13,3 oranında azaldı.

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükseldi! Rekor Nişantaşı'nda!

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükselmeye devam ediyor. İstanbul’da Nişantaşı ise birim fiyat kıyaslamasında yüksek bedelleriyle ön plana çıkıyor. 

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

2024 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2024 yılı için inşaat metrekare maliyet fiyatları resmen açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2024 yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32466 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Bu yıl ev fiyatları düşecek mi? Yeni ev hayali kuranlar dikkat! 

Bu yıl konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

petrol fiyatları yıl sonu beklentisi Haberi

petrol fiyatları yıl sonu beklentisi

Geçen yıl günlük ortalama 100 milyon varil olan küresel petrol talebinin bu yıl geçen yıla oranla günlük 8 milyon 100 bin varil azalışla ortalama 91,9 milyon varil olması bekleniyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; küresel piyasalarda petrole olan talebin 2021'de ise bu yıla göre günlük 5 milyon 200 bin varil daha artacağı hesaplanırken, küresel petrol fiyatlarının da talebe bağlı olarak artacağı tahmin ediliyor.

Yıl içinde salgın nedeniyle dünya genelindeki düşük petrol tüketimi, hızla artan petrol arz fazlasının ve petrol stoklarında yeterli kapasitenin kalmayacağı endişeleri, Brent petrolün varil fiyatını 22 Nisan’da 15,98 dolara kadar düşürdü. Batı Teksas (WTI) tipi ham petrolde ise kontrat sahiplerinin fiziki petrol teslimatından kaçınmasıyla varil fiyatı 20 Nisan’da eksi 40,32 doları gördü.

WTI'da görülen eksi fiyatlar arama ve...