12 / 05 / 2024

petrol fiyatları yükselişe geçti

petrol fiyatları yükselişe geçti

Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı konumundaki Suudi Arabistan'ın milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun tesislerine cumartesi günü yapılan saldırıların ardından petrol fiyatları yükselişe geçti.

Petrol fiyatları yüzde 18 arttı!

Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın doğusunda yer alan ve devlet petrol şirketi Aramco'ya ait Abkayk ve Hureys tesislerine yönelik saldırının hemen ardından  petrol fiyatları, Körfez Savaşı'ndan bu yana en yüksek artışı gördü. Brent petrol varil fiyatları yüzde 18 değer kazanarak 71 doları geçti

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk Lirası mevduat faizleri, beş haftalık düşüş serisinden sonra geçtiğimiz hafta yeniden yükselişe geçti. Ancak paylaşılan bilgilere göre mevduat faizlerinin yeniden yükselişe geçeceği belirtildi.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Fitch'ten petrol fiyatları uyarısı: 2024'te 120 dolara yükselecek!

Küresel petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ya da motorine indirim veya zam olarak yansımaya devam ediyor. Fitch Ratings, Ortadoğu'daki gerilden dolayı petrol arzında yaratabileceği kesinterin petrol fiyatlarında yükselişe neden olacağını ve 120 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

İsrail-Filistin çatışmaları endişeleri körükledi: Gaz fiyatları haftayı yükselişle açtı!

İsrail-Filistin çatışanlarının başlamasıyla yükselişe geçen doğalgaz fiyatları geçtiğimiz günlerde durağanlaşmıştı. Ancak Mısır’ın dün gaz ithalatının durma noktasına geldiğini açıklamasından sonra oluşan arz güvenliği endişeleri fiyatları arttırdı. 

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatları yine yükselişte, 90 dolar sınırına ulaştı

Petrol fiyatları, yükselen jeopolitik gerilim sonrası petrol tedarikine ve arzına yönelik oluşabilecek sıkıntılarla yükselmeye devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

petrol fiyatları yükselişe geçti Haberi

petrol fiyatları yükselişe geçti

Brent petrolün varili Suudi Arabistan'daki iki önemli petrol tesisinin saldırıya uğramasının ardından haftanın ilk iş gününde uluslararası piyasalarda 66,57 dolardan işlem görüyor.

Cuma günü 60,98 dolara kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı günü 60,33 dolardan tamamladı. Brent petrolün varili saat 08.38 itibarıyla kapanışa göre yüzde 10,34 artışla 66,57 dolardan işlem gördü. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 59,77 dolardan alıcı buldu.
Cumartesi günü dünyanın en büyük petrol ihracatçısı konumundaki Suudi Arabistan'ın milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun tesislerine yapılan saldırıların ardından petrol fiyatlarında yükseliş meydana geldi. Brent petrolün varil fiyatı sabah saatlerinde 71,62 dolara kadar çıkarak 22 Mayıs'tan bu yanaki en yüksek seviyesine ulaştı.

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdulaziz bin Selman, cumartesi günü Saudi Aramco'ya ait iki tesise...