03 / 05 / 2024

Plimsoll Building london

Plimsoll Building london

18 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde İstanbul Çırağan Palace Kempsinki Oteli'nde proje yöneticeleri tarafından tanıtım yapılacak olan Plimsoll Buildins projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin pounddan başlangıç gösteriyor...

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

İngiltere'de konut fiyatları 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

İngiltere'nin konut alanında önemli bir kurumu olan Nationwide Building Society'nin Konut Fiyat Endeksi Raporu verileri yayımlandı. Yayınlanan rapora göre konut fiyat artışı 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 olarak gerçekleşti.

İngiltere konut piyasası olası bir faiz indirimiyle yavaşlayabilir!

İngiliz finans kurumu Nationwide Building Society, ülkede faiz oranlarında bir artırım yaşanmasının konut piyasasını yavaşlatacağını belirtti.

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Plimsoll Building london Haberi

Plimsoll Building london

Londra'nın yeni bölgelerinden biri olan King's Cross'ta yer alan The Plimsoll Building projesi Argent tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 Ekim ile 19 Ekim tarihlerinde Çırağan Palace Kempsinki Oteli'nde proje yöneticileri tarafından tanıtılıyor.


67 dönüm arsa alan üzerinde 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 74 adet 2 oda 1 salon daireler satışa sunuldu. Projedeki 2 oda 1  salon dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin pounddan başlıyor.