22 / 05 / 2024

Plus Kitchen projeleri

Plus Kitchen projeleri

İstanbul Maslak plazalar bölgesindeki Maslakno/1 ofis plaza, hem sağlıklı hem de lezzetli yeme-içme alternatifleriyle dikkat çeken, sağlıklı yaşamın bir numaralı yeme içme markası Plus Kitchen ile anlaştı.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

İzmir'de karma konut projeleri ilgi görüyor!

İzmir'in önemli inşaat şirketlerinden Yapıtsan, halen devam eden Laila Konakları, Bornova Hill Konutları, Meva Deluxe Villaları ve Bornova Penta Plus Konakları projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Plus Kitchen Nişantaşı'nda şube açtı!

Açıldığı günden bu yana sağlıklı beslenmek isteyenlere doğal ve farklı alternatifler sunan Plus Kitchen, 10 Haziran Çarşamba günü birbirinden renkli isimlerin katılımıyla beşinci şubesini Nişantaşı’nda açtı.

Halk GYO Eskişehir'e Panorama Plus ile girdi!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Maslakno/1 Temmuz ayı sonunda kapılarını açıyor!

Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan ve İstanbul Maslak plazalar bölgesinde yer alan Maslakno/1 ofis plaza, Temmuz ayı sonunda kapılarını açarak kiracıları ile tam zamanlı çalışmaya başlıyor.

İstanbul’da 2015'te ofis gayrimenkul sektöründe artış olacak!

Maslak No/1 Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay yeni kiracıları Plus Kitchen markası ve ofis gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Karaçay, 'İstanbul’da 2015'te ofis gayrimenkul sektöründe artış olacak' dedi.

Plus Kitchen ile Maslak No1’de sağlıklı yaşam!

İstanbul Maslak plazalar bölgesindeki Maslakno/1 ofis plaza, hem sağlıklı hem de lezzetli yeme-içme alternatifleriyle dikkat çeken, sağlıklı yaşamın bir numaralı yeme içme markası Plus Kitchen ile anlaştı.

Maslak No 1 Plaza, yeme içme markası Plus Kitchen ile anlaştı!

İstanbul Maslak plazalar bölgesindeki Maslakno/1 ofis plaza, hem sağlıklı hem de lezzetli yeme-içme alternatifleriyle dikkat çeken, sağlıklı yaşamın bir numaralı yeme içme markası Plus Kitchen ile anlaştı...

Realty Plus Türkiye, Rus gayrimenkul pazarına girdi!

Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarında da atağa kalktı. Geçtiğimiz ay Makedonya’da ofis açan firma, şimdi de Rus yatırımcılara, Türkiye’deki projeleri pazarlamak üzere Moskova’da hizmet vermeye başladı.

Mar Yapı, G Plus'la Divan Grubu'nu rezidans işletmeciliğine taşıyor! Tıklayın ve izleyin!

Mar Yapı tarafından Bağcılar Güneşli'nin ilk markalı konut projeleri arasında yer alan G Plus, ikinci etaptaki rezidans ve otelin işletmesi için Divan Grubu ile anlaştı

Adress Balat ve Bulvar Plus'ta faiz oranı düştü! 120 ayda 0,92 faizle!

Ömer Kumova İnşaat, bankaların konut kredi oranlarını artırmasına rağmen satışta olan projeleri Adress Balat ve Bulvar Plus'ta konut kredisi oranlarını düşürmeye devam ediyor

Ofton İnşaat, A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarında!

Ofton İnşaat, projelerini 4'üncüsü düzenlenecek A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'na stand açarak gösteriyor. Firmanın en yeni projeleri, ilk kez bu fuardaki standlarında açıklanacak

A plus konut projeleri, Hilton'da buluşuyor!

4. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı, 28 Ekim 2011 tarihinde Hilton Convention Center'da başlıyor. Türkiye'nin tek satış odaklı fuarı olma özelliğindeki fuara Trump Towers, Emaar, Demsa Sabancı Holding, Rixos Elysium gibi firmalar katılıyor

Plus Kitchen projeleri Haberi

Plus Kitchen projeleri

Maslakno 1 ofis plaza, plaza çalışanları için sağladığı imkanlara her gün bir yenisini ekliyor.  Doğal yaşam kültüründen esinlenerek, çevresine duyarlı, sağlıklı yemek ve içmek isteyenler için farklı konseptler yaratan Plus Kitchen markası da Maslak No/1’in içinde yerini aldı. 26 katlı plazanın L katında konumlanan Plus Kitchen, plaza çalışanları için oldukça keyifli bir kafe olacak gibi görünüyor. Sağlıklı ve lezzetli yeme-içme imkanı bulabileceğiniz Plus Kitchen da her şey cam kaplar ve şişelerde sunuluyor. 



Maslak No/1 ofis plaza, plaza çalışanları için yaşanılabilir ve çalışılabilir ortamlar hazırlayarak, insan hayatına ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Maslak'taki yerleşim bölgesinin bir numaralı plazası olarak hayata geçmeye hazırlanan Maslak No/1 ofis plazada, camlar açılabildiği gibi, çalışanlar için her katta çiçekli yeşil bahçeler ile açık yürüyüş alanları ve...