25 / 08 / 2024

Polat Ofis iş dünyasına hazır

Polat Ofis iş dünyasına hazır

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis; A Plus ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla yatırımcılarını bekliyor.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Co-working sektörü her yıl yüzde 21 büyüyor!

Küresel Co-working Büyüme Araştırması, 2024 senesine kadar küresel çapta ortak çalışma alanı sayısının ikiye çıkacağını öngörürken, bir başka araştırmada ortak ofis işleticilerinin bu seneye ve gelecek senelere iyimser baktığı görüldü.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

İstanbul'un en gözde semtinde satılık ev fırsatı! Yatırımcılara duyuru!

Üsküdar'ın tarihi mahallesi Beylerbeyi'nde 2 katlı müstakil villa yatırımcılar için satışa hazırlanıyor. Müstakil ofis, iş yeri ya da restoran olarak kullanılabilecek taşınmaz, istinafa gidildikten sonra icradan satılacak...

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Ankara Yenimahalle'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara 8. İcra Dairesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan 5 katlı betonarme ofis, işyeri ve arsası nitelikli taşınmazı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi. 

Saraçoğlu mahallesi metruk halinden kurtuluyor!

Saraçoğlu mahallesi metruk halinden kurtuluyor. Yeni projede 120 konut, 304 ofis-iş yeri (ticari ünite) olmak üzere toplamda 429 bağımsız bölüm bulunuyor.

4 milyon metrekarelik ofis için İFM endişesi!

Türkiye'de tamamlanan A plus ofislerin büyüklüğü 10 milyon metrekareye ulaşırken, bu ofislerin 4 milyon metrekaresi elde kaldı. 2022'de açılması beklenen 1 milyon 200 bin metrekarelik kiralama alanı olan İFM'nin sektörün stoklarını daha da artıracağı düşünülüyor.

Sanal ofis kiralarken bunlara dikkat edin!

Sanal ofis iş yaşamınızda kurtarıcı hale gelirken, kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken konular yer alıyor. Emlak sektörünün yeni trendi sanal ofisleri kiralarken bunlara dikkat...

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile English Post Office Limited tarafından kuruldu.

Polat Ofis iş dünyasına hazır Haberi

Polat Ofis iş dünyasına hazır

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis; A Plus ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla yatırımcılarını bekliyor. İstanbul'un en dikkat çeken iş akslarından Kağıthane'de 25 milyon dolar yatıranla hayata geçirilen Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Mimarisi ve lokasyonu üe ödüllü Mimar Murat Kader tarafından tasarlanan Leed başvurulu proje, Sadabat Parkı manzarasına karşı yatay olarak cepheyi ve manzarayı ofis katlarına taşıyor. Modüler ve esnek bir yapıya sahip olan Polat Ofis, dükkânları ve yemyeşil doğasıyla keyifli bir iş ortamı vaad ediyor. Projede yer alan tek katlı ofisler 421 metrekare, teras kullanımlı iki katlı ofisler 700 metrekare iken, iki katlı dükkâıılarrn ebaü 860 ila 883 metrekare arasuıda...