17 / 05 / 2024

Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri antalya

Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri antalya

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, Antalya’da “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” adı altında bir seminer düzenledi. WILO mühendisleri enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdi..

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Mediçeler tarafından kuruldu.

Serin bir yaz için klimanızı seçin! Vestel klima fiyatları ne kadar? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojileri ve üstün kalitesiyle öne çıkan Vestel klimalar, güçlü soğutma ve ısıtma kapasiteleriyle ideal iklimlendirme sağlar. Peki, Vestel klima fiyatları kaç TL? Vestel salon tipi klima kaç TL?  İşte Vestel klima modelleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi…

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Haziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Space Star, ekonomik bir otomobil olmasıyla bilinir. Mitsubishi'nin gelişmiş motor teknolojileri ve hafif yapısı, düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyon değerleri sunar. Bu, yakıt maliyetlerini düşürmeye ve çevresel etkiyi azaltmaya yardımcı olur. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

BTK'dan sosyal medya platformlarına ilişkin çok konuşulacak düzenleme!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarına ilişkin ayrıntılı düzenlemeler getirdi. Buna göre kullanıcı bilgileri Türkiye'de barındırılmak ve ihtiyaç hissedildiği takdirde savcıya verilmek zorunda olacak.

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Şahin tarafından kuruldu.

Reklam tuzaklarına milyonlarca liralık ceza! Vatandaşlar bir tuzaktan daha kurtuldu!

İnsanları rahatsız eden, istenmeyen çağrılara yönelik yapılan incelemeler sonucu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), çağrıları gerçekleştiren şirketlere rekor düzeyde para cezası uyguladı. İşte detaylar...

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alıyor! İlan yayımlandı! Bu şartları taşıyan herkes başvuru yapabilir!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözleşmeli personel alacağına dair bir duyuruda bulundu. Yayımlanan ilana göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğ

Mobil tarifelere zam geldi! İşte herkesin cebini etkileyecek liste

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu son aldığı kararla birlikte mobil azami ücret tarifelerine zam yaptı. Bununla birlikte mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 TL’ye zamlandı.

Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri antalya Haberi

Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri antalya

Seminerde konuşan WILO mühendisleri, pompa sistemlerinin çalışma prensiplerini anlatırken, enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdiler...

Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektöründe farklı bir konumda bulunan WILO Türkiye, 15 Kasım Cuma günü, Antalya Ramada Otel’de “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konulu bir seminer düzenledi. Tesislerin teknik birimlerine yönelik gerçekleştirilen seminere yaklaşık 250 kişi katıldı.

WILO Türkiye’nin, WILO Antalya Yetkili Satıcısı Apsis Teknolojik Tesisat Sis. Ltd. Şti. ile birlikte düzenlediği seminerde, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Endüstri Segmenti Satış Müdürü Gökhan Uzuner, “Pompa Teknolojileri ve Pompalarda Enerji Tasarrufu” başlığı altında bir sunum yaptı. Pompa seçiminde ve bakımında dikkat edilecek noktalar üzerinde durduğu sunumda Uzuner, pompaların çalışma prensiplerini iyi anlamanın doğru pompa seçiminde büyük önem taşıdığını vurguladı.

Elektrik motorlarındaki...