06 / 05 / 2024

Porland 20. mağaza açılışı

Porland 20. mağaza açılışı

Kuşadası AVM ’ de, 1390 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland, dekorasyonda stil oluşturan binlerce çeşit, renk ve desen sunuyor...

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Yeni mağaza yatırımlarında devrim yaşanacak!

Perakendecilerin 2020 hedeflerinde büyük değişim yaşanıyor. Marketler hariç çoğu perakendeci mağaza kapatmayı planlıyor. Mevcut mağazaların yüzde 10 ila 20ʻsi kapanacaklar listesinde... Bu yıl perakende cirosunda yüzde 50'lere yakın erime bekleniyor.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Ayaydın Miroglio Grubu 20 yeni mağaza açacak!

AYAYDIN Miroglio Grubu (İpekyol, Twist, Machka) Genel Müdürü Uğur Ayaydın, 2019'da yurtiçi ve dışında 10'ar mağaza daha açacaklarını söyledi...

A101 2019'da 500 yeni mağaza açacak!

8 bin mağazaya sahip A101, yeni yılda büyüme atağını sürdürecek. 2018'de 20 milyar TL’lik ciro eldecek mağaza zinciri, cirolarını yüzde 30 arttıracak.

Elle 20 mağaza açıp 150 milyon lira ciro yapacak!

2018’i 150 milyon liralık ciroyla kapatmayı hedeflediklerini dile getiren Elle Yönetim Kurulu Üyesi Akar, “20 mağazanın yanı sıra online sitemizi yurtdışına açacağız” şeklinde açıklama yaptı. 

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

MediaMarkt Türkiye 95 milyon TL’ye 20 mağaza açacak

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökyıldırım, "Bu sene Türkiye’de 95 milyon liralık yatırımla 20’nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu...

MediaMarkt'tan Türkiye'ye 95 milyon liralık mağaza yatırımı!

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım yaptığı açıklamada, "2018 senesine çok hazırlıklı ve iddialı başladık. Bu sene Türkiye'de 95 milyon liralık yatırımla 20'nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu.

BİM 730 yeni mağaza açacak!

BİM 2018 yılında yüzde 20 ciro artışı ve 730 yeni mağaza açmayı planlıyor. Şirket Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da yeni pazarları inceliyor.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Porland 20. mağaza açılışı Haberi

Porland 20. mağaza açılışı



Perakende sektöründe büyümeye devam eden Porland, 23 Ağustos’tan itibaren Kuşadası’nda 20. Mağazası ile dekorasyonda fark yaratanlarla buluşuyor.


Kuşadası AVM’de, 1390 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland, dekorasyonda stil oluşturan binlerce çeşit, renk ve desen sunuyor.


Perakendede Türkiye’nin çeşitli yerlerinde hizmet veren 19 mağazasına yeni mağaza eklemenin heyecanını yaşayan Porland, tüketicilerinden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiği mağazacılık anlayışını Kuşadası mağazasında da devam ettiriyor.

Porland'ın Fabrika konseptindeki Kuşadası Mağazası, evde, otelde, restoranda, kafede ve daha pek çok yaşam alanında kullanıma yönelik ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor.


Porland mağazalarında; günlük kullanım ve özel davet sofralarının yanı sıra her türlü ikramınız için çeşit çeşit porselen takımları, cam ve çelik ürünleri, mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri, banyo takımları, ev ve ofis aksesuarları, her...