30 / 04 / 2024

Porland kıdem ödülü

Porland kıdem ödülü

Porland’da 20., 15., 10. ve 5. yıllarını tamamlayan 129 kişi, Bilecik Şeyh Edebali Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle plaket ve hediye çeki ile ödüllendirildi.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? Asgari ücretli çalışan ne kadar kıdem tazminatı alır?

EYT düzenlemesinin meclise gelmesi ve yürürlüğe girmesi beklenirken kıdem tazminatı hesaplama da araştırılan konular arasında yer alıyor. tazminat hesaplama, gündemde yer almaya devam ediyor. Peki Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? İşte bütün detaylar…

Kıdem tazminatı 2023 yılında ne kadar olacak?

Asgari ücrete yeni yılda yapılacak zam ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesi gündemdeki yerini koruruken merak edilen konulardan biri de kıdem tazminatı. Peki 2023 yılında kıdem tazminatı ne kadar olacak?

Kıdem tazminatına zam geldi! 2022 yılı kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu?

EYT için geri sayım başlarken en kıymetli özlük haklarından biri olarak bilinen kıdem tazminatı hesabı da önem kazandı. Peki, kıdem tazminatı nedir? Hangi şartlarda alınır? Nasıl hesaplanır? Tavanı neye bağlıdır? Ödeme süresi nedir?

Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? Kıdem tazminatı şartları nelerdir?

Tüm çalışanları yakından ilgilendiren kıdem tazminatı konusu gündemden düşmüyor. Kıdem tazminatı nedir, nasıl alınır? Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kıdem tazminatına dair tüm soruları sizler için yanıtladık...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Akfen İnşaat'a 'En İyi Sağlık Projesi' ödülü!

Sağlık Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen Kamu-Özel İşbirliği (PPP) modeliyle şehir hastaneleri atağına kalkan Türkiye’nin bu hamlesi yurtdışından ödülle taçlandı.

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.

Köysel dönüşüm projesi nasıl yapılır?

Yaşam standartları düşük, sürekli göç veren ve devlet desteğine muhtaç olan köy yerleşim alanlarının yenilenmesi için gerçekleştirilen projelere köysel dönüşüm deniyor. Peki, köysel dönüşüm projesi nasıl yapılır?

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İZMİR’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

2004 yılında Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış!

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

Porland kıdem ödülü Haberi

Porland kıdem ödülü

Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu ve üst düzey yönetimin katılımı ile 19 Eylül Cuma akşamı gerçekleşen ödül gecesinde, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl ilk kez 15. ve 5. yılını tamamlayan çalışanlarda plaket ve hediye çeki ile onure edildi.


Gecede bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu; ‘’Porland’ın 2014’teki yükselen grafiğinin özellikle yurt içinde artan mağaza sayısı ve ihracat ataklarının özverili ve alanında uzman insan kaynağı ile gerçekleştiğini, teknolojinin doğru kullanımı ve yardımı ile sürdürülebilirliğin sağlanacağına’’ vurgu yaptı. 


Gecenin sonunda tüm Porland çalışanları Grup Grupetto’nun muhteşem konseri ile doyasıya...