18 / 05 / 2024

Porsuk

Porsuk

Ankara Etlik Yayla Mahallesi Porsuk Sokak üzerinde yer alan uçurum vatandaşları korkutuyor. Mahalleli, bölgede alınan önlemlerin yetersiz olduğunu söyleyerek, daha koruyucu tedbirlerin alınmasının yetkililerden bekliyor.

Porsuk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Porsuk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Barış Polat ve Kadircan Aras ortaklığında kuruldu.

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi mecliste!

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir kentsel dönüşümle değerlenecek!

Hayata geçirdiği projelerle Eskişehir adının dünya çapında duyulmasını sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Porsuk Nehri kenarında yeni bir Eskişehir ortaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Düzce'de Turizm Vadisi çalışmaları başlıyor!

Düzce’nin ve Yığılca’nın kaderini değiştirecek bir proje olan Turizm Vadisi çalışmalarına başlanıyor. Yığılca’nın içinden tarihi Melenderesi üzerine ve çevresine kurulacak olan bu vadi Porsuk Çayı projesinden çok daha farklı olacak.

Ankara Prestij Pursaklar'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

ECK İnşaat tarafından inşa edilen proje Ankara İl'i Porsuk İlçe'sinde yer alıyor. Proje 2 blok 19 kattan oluşuyor. Ankara Prestij Pursaklar'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Pasinler Çayı düzenlemesi Porsuk Çayı gibi yapılacak!

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Karayolları’nın şehir geçişi için Pasinler için 64 trilyonluk bütçe ayırması umutları artırırken, Pasinler Çayı da Eskişehir Porsuk Çayı gibi dizayn edilecek...

Samsun Porsuk Köprüsü tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Çarşamba ilçesine bağlı Porsuk Mahallesi’nde yapılan köprünün hizmete açılmasıyla birlikte vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlandı.

Evreka Kentsel Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evreka Kentsel Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Anıl Arif Gürlek tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Porsuk Sokak Kırıntı Han'da kuruldu.

Eskişehir Sümer mahallesine park müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sümer Mahallesi Yusufeli Sokak ile Evliyagil Sokak’ın kesiştiği ve Porsuk Çayı’nın kenarına kadar uzanan 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park çalışmaları hızla devam ediyor.

Azim Tuna Porsuk Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

KOSBİ imar planı onayladı!

KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Porsuk, İzmirli sanayiciye bayram müjdesi vermekten mutlu olduklarını belirterek, imar planlarının onaylanması ile yatırımların önünün açıldığını ve işsizlerin de işe kavuşacağını söyledi

Kütahya Porsuk Barajı kıyı kenar çizgisi çalışması başladı!

3621 Sayılı Kıyı Kanunu ve Yönetmeliği kapsamında Porsuk Baraj Gölünün Kütahya sınırları içerisinde yer alan kısmı için kıyı kenar çizgisi tespit komisyonu çalışmaları başladı...

Dokuzsele Deresi Porsuk gibi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin önemli projelerinden birisi olan 9 kilometrelik Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Porsuk Haberi

Porsuk

Uçurumun çok küçük bir bölümünde Büyükşehir Belediyesi’nin yerleştirdiği New Jersey tarzı bariyerlerden bulunduğunu ancak önlemin yetersiz kaldığını belirten Yayla Mahallesi sakinleri şöyle konuştu:

“Uçurum özellikle hava karardığında araçlar için büyük bir tehlike arz ediyor. Bölgeyi bilmeyen ve hız yapan sürücüler her an bir kaza yapabilir. Uçuruma sadece 3 tane bariyer yerleştirilmiş, büyük kısmı halen açıkta. Üzücü bir kaza yaşanmadan Büyükşehir Belediyesi’nin önlem almasını...