04 / 05 / 2024

Porto Budva Kompleks konut tipleri

Porto Budva Kompleks konut tipleri

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Porto Riko'da inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

Porto Riko Valisi Wanda Vazquez yaptığı açıklamada pazartesi gününden itibaren bankacılık, gayrimenkul ile inşaat ve imalat dahil bazı sektörlerin yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı.

Emlak yatırımcılarının adresi Porto Montenegro!

Geçmiş zamanlarda savaş gemilerinin barınağı olan Karadağ'daki Porto Montenegro şimdi Akdeniz'in en görkemli mamalarından biri. Üstelik AB ülkelerinde yüzde 25'e çıkan vergiler burada yüzde 7. 

Porto Budva Kompleks karlı yatırım imkanı sunuyor!

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.

Türk şirketinin Budva’daki otel projesine engel!

Karadağ’ın en önemli tatil merkezlerinden olan Budva’ya yatırım yapmak isteyen Türk şirketine belediye engel oldu.

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Kapalıçarşı esnafı, Budva'ya taşınıyor!

Kapalıçarşı esnafının bir bölümünün maliyetin artması üzerine Karadağ'ın önemli turistik merkezleri içerisinde yer alan Budva'ya taşınıyor...

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı son sürat devam ediyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek olan modern kompleks Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Porto Budva Kompleks konut tipleri Haberi

Porto Budva Kompleks konut tipleri

Karadağ bugün en dinamik gelişen ülkelerden biri, Avrupa Birliği adayı ve yabancı yatırımda balkanların lideri konumda bulunuyor. Budva ise,'Yeni Monte Carlo' olarak adlandırılıyor. 'Ilıman iklimi', 'Avrupa mevzuatına uyum süreci' ve 'Güvenilir Noter Sistemi' yabancı yatırımcıyı ülkeye çeken unsurlardandır. Karadağ, yılda yaklaşık 3 milyar dolar yabancı yatırım alıyor.

Karadağ şirketi Alart Budva, 13 yıldır projeleri gerçeğe dönüştürüyor. İnşaat aşamasında yatırım yapmanız halinde 5 yılda paranızı geri kazanabilirsiniz.
Porto Budva Kompleksi, Budva’nın merkezinde premium sınıf daireler ve ticari alanlar sunuyor. Porto Budva, açık ve kapalı havuzlara sahip 3 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak. SPA merkezi, sauna, Türk hamamı, spor salonu, masaj odaları, yoga salonu, güzellik salonu ve doktor odasına sahip oluyor. 

Şehir içinde lüks bir şehir kuruluyor. İki katlı AVM 8 bin metrekare...