05 / 05 / 2024

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İhsan Levent Baloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Gül Baloğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Rbt Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rbt Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Türkaslan tarafından kuruldu.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Köksoy tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi Haberi

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İhsan Levent Baloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Gül Baloğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta  Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai marketler, depolar, depo, bina, dükkân, villa, tatil köyü, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayii bölgeleri, ev,apartman, işyeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devir kiraya verilmesi, kiralanma, pazarlama, değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen...