05 / 05 / 2024

poyrazköy limanı imar durumu

poyrazköy limanı imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Beykoz Poyrazköy Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörüm Bölgesi Uygulama İmar Planı Değişikliği ve Poyrazköy Balıkçı Barınağı İmar Planı cuma günü askıya çıkacak...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Beyrut Limanı imar için atılacak adımları bekliyor!

Bir sene önce meydana gelen patlama nedeniyle harabeye dönen Beyrut Limanı çok sayıda uluslararası firmanın ilgi odağı haline gelse de imar çalışmalarından uzak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Ortaköy’deki imar değişikliğinde geri adım mı atıldı?

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın da uygun bulmayarak tekrar görüşülmesi için meclise iade ettiği dosyalardan biri olan Beşiktaş Ortaköy’deki imar değişikliğine ilişkin kararında direnen AKP, 2 yıl sonra geri adım attı

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ekrem Yüce: Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz!

Pamukova Belediye Başkanı Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, ''Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz'' diye konuştu.

Silivri Ortaköy Mahallesi imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 718 ada, 1 parselin güneydoğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Gaziantep Batalhöyük imar bekliyor!

Gaziantep Batalhöyük Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu çözümlenemiyor. İptal edilen Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu yeniden ortaya çıktı.

Ankara'da yüzler imar barışıyla güldü!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından imar barışı kapsamında iskansız binalar tek tek yıkılıyor. Bölgede 25 bin 196 konut ve 6 bin 645 işyeri olmak üzere toplamda 38 bin 486 hane imar affından faydalandı.

Çekmeköy Alemdağ imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi'ne bağlı Alemdağ Mahallesi, 466 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

poyrazköy limanı imar durumu Haberi

poyrazköy limanı imar durumu



Beykoz İlçesi, Poyrazköy Mahallesi, Poyrazköy Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörüm Bölgesi Uygulama İmar Planı Değişikliği ve Poyrazköy Balıkçı Barınağı İmar Planı 24 Nisan 2015 Cuma günü askıya çıkacak. İmar planı 26 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için tıklayınız